To je to što me zanima!

Slobodnjak i popravni pokušaj poništili sjajnu akciju Senegala

Hrvatska nogometna reprezentacija pobijedila je reprezentaciju Senegala u prijateljskoj utakmici igranoj u Osijeku. Senegalce je u vodstvo doveo Ismaila Sarr dok su preokret donijeli Ivan Perišić i Andrej Kramarić...
Vidi originalni članak

Hrvatska nogometna reprezentacija pobijedila je u Osijeku pred rasprodanim Gradskim vrtom reprezentaciju Senegala (2-1). Senegalci su početkom drugog poluvremena iskoristili nesmotrenost hrvatske obrane i poveli 1-0.

Alfred N'Diaye je poslao sjajnu loptu kroz srce obrane Vatrenih, loptu je mirno na prsa primio Ismaila Sarr i mirno matirao Danijela Subašića u 48. minuti.

Nakon primljenog gola Vatreni su se brzo probudili i došli do izjednačujućeg gola u 63. minuti. Ivan Perišić je pucao iz slobodnog udarca, a lopta je na putu prema golu pogodila nekog u živom zidu Senegala i prevarila gostujućeg golman.

No Vatreni ni tu nisu stali. Nakon odbijanaca u obrani Senegala, Andrej Kramarić je još jednom pokazao svoju klasu i sjajno pogodio za 2-1 u 78. minuti.

VIDI OVO: 15 zabavnih činjenica o nogometu

Idi na 24sata

Komentari 94

  • ČILI 09.06.2018.

    Nikad gori dresovi...

  • peso 09.06.2018.

    mislim da je Nigerija slabija ekipa od Senegala jer ovi stvarno lijepo igraju,a i gol je bio exstra

  • Josip Joe Milovich 08.06.2018.

    Hrvatska je dobro tehnički potkovana ekipa ali jako tromo djeluje, to je tip nogometa kakav se igrao prije 30 godina. Realno, Senegal je uz malo sreće mogao otići na 2-3 gola razlike u 1.pol a onda piši propalo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare