To je to što me zanima!

Kramarić: Liječnici nikad nisu vidjeli takvu ozljedu! Tek nakon 19 dana nesmetano hodam...

Imam rupturu mišića od 9 cm, dodaje Andrej, čiji bi oporavak trebao trajati pet do šest tjedana. Hrvatsku za točno mjesec dana čekaju Latvija pa Armenija
Vidi originalni članak

Nema mi Andreja Kramarića i Ivana Perišića, najboljeg strijelca i asistenta u mom mandatu, požalio se izbornik Zlatko Dalić nakon kvalifikacijskih poraza protiv Turske i Walesa.

POGLEDAJTE VIDEO: Wales - Hrvatska 2-1

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Da, nema ih i to je ogroman problem, no mogao bi biti i veći ako Kramarić neće biti spreman za utakmice protiv Latvije i Armenije. Naime, nakon detaljnih pregleda ustanovljena je ruptura mišića od 9 centimetara, što bi značilo da bi oporavak mogao trajati pet do šest tjedana, što opet znači da će teško biti spreman za posljednja dva kvalifikacijska susreta u skupini.

Najbolji strijelci Hrvatske pod Dalićem:

Naime Hrvatska 18. studenog igra protiv Latvije, a tri dana poslije protiv Armenije i pitanje je hoće li Krama do tada uspjeti ući u treninge. Hrvatski napadač tek je danas počeo normalno hodati i krenuo je na terapije.

- Imam rupturu od navodno 9 centimetara, liječnici to još nisu vidjeli da zbog udarca nastane takva ruptura. Ovo su mi prvi dani da hodam normalno, a prošlo je 19 dana. Vidjet ćemo kolika će biti pauza, ovih sam dana bio na terapijama kod fizioterapeuta reprezentacije, svaki dan tamo provodio 2-3 sata, radio dvaput dnevno. Sad se vraćam u Njemačku, pa ćemo vidjeti kakvo je stanje - rekao nam je Kramarić.

Tamo ga čekaju klupski liječnici i nove pretrage, nakon kojih će se konačno znati koliko ga neće biti. Naravno, bez Krame Hrvatska bi opet bila bitno oslabljena jer je Kramarić igrač koji nosi tu energiju, o kojoj je pričao hrvatski izbornik. Po pretrčanim kilometrima u samom je vrhu momčadi, uz bok Luke Modrića i odmah iza Marcela Brozovića. Krama se jako puno troši, vraća se po loptu i pomaže u rasterećenju središnjih igrača. A upravo je to nedostajalo Hrvatskoj u ove dvije utakmice.

Najbolji asistenti Hrvatske pod Dalićem:

Petar Musa bio nije taj kapacitet koji može otvarati međuprostor i toliko pomagati momčadi kao što to radi Andrej Kramarić. Stoga su liječnički pregledi u Hoffenheimu itekako važni za Hrvatsku. Jer s Kramarićem je to ipak neka druga Hrvatska, pogotovo jer će u kadru biti Luka Ivanušec, koji će biti spreman. 

POGLEDAJTE VIDEO: GRAĐANI O 'POTOPU' REPREZENTACIJE

Idi na 24sata

Komentari 34

  • david111111 17.10.2023.

    Ruptura misica tolko velika je kraj ..nikad vise nece biti isti jer se takva ruptura najcesce vrati ak se ide max..sad ce se cuvat vise i to je kraj za njegovu karijeru ko dosad .i Marcelo nikad vise nije bio isti nakon rupture..tu misic napukne i napuni se tekucinom i to nemoze vlakno ponovo zacijelit kako je bilo..steta zelim mu brz oporavak bez njega i Perije smo u rangu slovenije i ceske

  • 0010 17.10.2023.

    čega se toliko treba plašiti gubimo samopouzdanje zato i jesmo pali ove dvije utakmice idemo samo hrabro čvrsto i snažno

  • 17.10.2023.

    Ono budem nervozan kad uzme loptu ,počne petljat,sam zapuca,ali sve u svemu Krama je doktor nauka i za Musu i Belju,eto

Komentiraj...
Vidi sve komentare