To je to što me zanima!

Kramarić još jednom strijelac, Zagorac obranio bod za Split

Split je vodio na poluvremenu, a Andrej Kramarić izjednačio početkom nastavka. U završnici utakmice Danijel Zagorac obranio je sve napade domaćih za rezultat 1-1
Vidi originalni članak

Nakon velike europske pobjede protiv Feyenoorda, igrači Matjaža Keka samo su se za trenutak opustili u hrvatskom prvenstvu, što je bilo dovoljno da RNK Split odnese jedan bod s Kantride. Završilo je 1-1, što znači da Dinamo ima šest bodova više od Rijeke na vrhu ljestvice nakon 13 odigranih kola. 

Split je poveo u 44. minuti. Sokol Cikalleshi započeo je akciju, koju je asistencijom na desnu stranu nastavio Marko Rog. Tamo je natrčao Ivan Ibriks i pogodio suprotni kut svojeg imenjaka Vargića za 0-1 i kraj prvog poluvremena. 

Rijeka je u nastavku počela s jačim napadima, a isplatili su se u 55. minuti. Anas Sharbini bio je asistent, a Andrej Kramarić uklizavanjem stigao do svojeg 15. gola u prvenstvu i nastavio nevjerojatnu seriju golova u ovoj sezoni. Zabio je 23 gola u 24 utakmice. 

Kekovi igrači uputili su ukupno 11 udaraca u okvir gola, no nisu pronašli put pored Danijela Zagorca. Sharbini je jedini u tome uspio, na asistenciju Kramarića s lijeve je strane šesnaesterca pucao desnom nogom iz prve, a lijepi udarac završio je na prečki u 70. minuti utakmice

U posljednjim minutama Rijeka je pokušala na silu, iz gužve nešto napraviti, ali prvo je Zagorac obranio pokušaj Mitrovića, a onda je obrana Splita očistila nakon opasnog prebacivanja Jugovića poslije kornera Rijeke u drugoj minuti nadoknade. 

I dok je Rijeka zapela na -6 u odnosu na Dinamo, još uvijek ima devet bodova plusa u odnosu na Hajduk. Split se izjednačio s Lokomotivom na četvrtom mjestu sa 17 bodova, 18 manje od Dinama.

Idi na 24sata

Komentari 53

  • SpužvaBobSkockani 27.10.2014.

    Sve je to još dobro dok se ne počnu prodavati igrači, Rijeka uživa u medenom mjesecu.

  • IvanRezek 27.10.2014.

    Krama je u odličnoj formi

  • user_6588 27.10.2014.

    He,he ali je svejedno Zagorac Kramarić utrpao Zagorcu jedan gol...

Komentiraj...
Vidi sve komentare