To je to što me zanima!

Kramarić: Možemo prezimiti u Europi; Kek: Konačno pobjeda

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Ovo nam je velika nagrada za sav naš naporan rad, a trudit ćemo se i dalje. Na Kantridi možemo svakoga pobijediti i mislim da se od nas može još toga očekivati
Vidi originalni članak

Rijeka je na prepunoj Kantridi pobijedila nizozemski Feyenoord i tako u svojoj drugoj sezoni Europske lige stigla i do svoje prve europske pobjede. Fantastičnu je utakmicu odigrao Andrej Kramarić koji je zabio sva tri gola u slavlju 3-1. Riječki je napadač do hat-tricka stigao u samo 13 minuta, a nakon utakmice i sačuvao loptu te zatražio sve suigrače da se na nju potpišu za uspomenu na fenomenalnu večer

- Hvala predivnoj publici. Nije bilo lako, ali sretan zbog povijesne pobjede i naravno zbog svoja tri gola. Radili smo naporno i napokon se isplatilo. Malo su nas iznenadili na početku i morali smo se povući, ali sva sreća da smo proigrali i sva sreća da smo nakon onih 1-1 uspjeli brzo reagirati da se ne uvuče nervoza - rekao je Kramarić nakon utakmice te dodao:

- Približili smo se kalkulacijama da možda i prezimimo u Europi. Ovo nam je velika nagrada za sav naporan rad, a trudit ćemo se i dalje. Na Kantridi možemo svakoga pobijediti i mislim da se od nas može još toga očekivati - zaključio je Kramarić. 

Za nogometne udžbenike

Očekivano sretan nakon velike pobjede bio je i trener Rijeke, Matjaž Kek

- Mislim da smo zasluženo pobijedili u jednom otvorenom 'fightu'. Slabo smo reagirali na početku, ali onda smo pritiskanjem na zadnju liniju uspostavili ravnotežu. Prvi naš gol je za nogometne udžbenike. Čestitam igračima, ovo nam je velika nagrada za sav naš rad. Konačno ta pobjeda i sada imamo otvorene karte pred nama. Rekao sam i prije početka natjecanja da ćemo biti ravnopravni - rekao je Kek te nastavio:

- Feyenoord će u uzvratu sigurno biti goropadan, ali grupa je teška i ne možeš ništa garantirati. Rijeka ima kvalitetu i imamo igrača koji realizira našu gradnju i to je veliki kapital. Na kraju smo naučili nešto iz Seville. Odigrali smo odlično i ponavljam da smo zasluženo pobijedili - zaključio je slovenski stručnjak. 

Idi na 24sata

Komentari 39

  • ibracadabra09 24.10.2014.

    Realno..Kramarić ne bi ovako napredovao da nije pod palicom Keka, uporedite ga prije godinu dana i sada, vidi se ta odgovornost u igri na kojoj inzistira Kek. Naravno tu je i talent ali nije sve u talentu već i u radu. Oni su dobitna kombinacija.

  • Damba02 24.10.2014.

    Kramarić je Riječki Messi ;-)

  • 24.10.2014.

    otkad je protjeran iz Dinama, nisam pročitao loš komentar o Kramariću... čestitke legendo, samo ti nama igraj ovako i za repku...

Komentiraj...
Vidi sve komentare