To je to što me zanima!

Kramarić: Nadam se da će mi za ovo Mandžukić platiti rundu

Fenomenalan centaršut, sva sreća što sam se tamo našao, mislim da je golman malo i dirao. Mogao ju je Mandžo pustiti unutra, nasmijao se nakon utakmice Andrej Kramarić
Vidi originalni članak

Bilo je blizu, samo se nadam da će Mandžo platiti rundu kad se negdje nađemo. Najvažnije je da smo uzeli svih šest bodova. Sve je bilo onako kako smo i očekivali, teška i borbena utakmica, rekao je Andrej Kramarić za HRT nakon pobjede u Tampereu.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Hrvatska je pobijedila 1-0, a jedini gol zabio je kapetan Mario Mandžukić na asistenciju Kramarića iako je, kako kaže Krama, mogao i pustiti da njegov udarac uđe u mrežu.

- Sva sreća što smo rano zabili, da se nismo mučili do zadnjeg trenutka. Fenomenalan centaršut, sva sreća što sam se ja tamo našao, mislim da je golman malo dirao. Mogao ju je Mandžo pustiti unutra, ali nema veze - nasmijao se Kramarić.

Hrvatska je u ovom listopadskom bloku utakmica uzela puni plijen što je velika stvar pogotovo ako se zna da smo igrali obje utakmice u gostima.

>>> Kramarić najbolji asistent u Europi <<<

- Ovih šest bodova u gostima puno nam znači za dalje. Uspješno smo prošli dva teška gostovanja i nastavljamo po zacrtanom planu za Rusiju. Idemo do kraja - rekao je Kramarić te komentirao suca:

- Iznenadio sam se sucem koliko je grubu igru dopuštao. Znamo što znači igrati u ovim sjevernim krajevima, pripremili smo se, izbornik nas je upozorio. Protiv ovakvih momčadi nije se jednostavno braniti. Završili smo bez primljenog gola i to je dobro.

U dvije utakmice u četiri dana Mandžukić je zabio četiri gola, a Kramarić imao dvije asistencije.

- Obje utakmice dobro su prošle i za mene i za Mandžukića. Bit ću sretan ako u svakoj utakmici asistiram sve dok Hrvatska pobjeđuje.

Matej Mitrović sjajno je zamijenio Vedrana Ćorluku i praktički u paru s Vidom nije pružio ozbiljniju priliku finskim napadačima.

- Velika je čast zamijeniti Vedrana. Očekivali smo tešku utakmicu po hladnim uvjetima protiv čvrste, agresivne momčadi. Znali smo da će odlučivati jedan gol, sva sreća što smo ga zabili u prvih pola sata i sačuvali vodstvo do kraja - rekao je Mitrović.

>>> Statistika i grafike: Finci bez udarca u okvir! <<<

Idi na 24sata

Komentari 44

  • FREEDOM 10.10.2016.

    ... Kramarićev gol ...

  • svejedobro 10.10.2016.

    Bravo dečki! Najbitnije je 6 bodova u džepu, a tko je strijelac manje bitno...

  • Patton1203 10.10.2016.

    U nogometu ne bi smjelo biti egoizma, ali čini mi se da ga ima. Posebno od nekih igrača, neću navoditi imena. Po meni ovo je gol Kramarića.

Komentiraj...
Vidi sve komentare