To je to što me zanima!

Kramarić se ozlijedio i zaplakao, s tribina ga pratili supruga i sin

Andreju je kod jednog ubačaja popustio mišić i shvatio je da ne može, ali teško se mirio s tim. Zagrlio je izbornika i sjeo na klupu u suzama
Vidi originalni članak

Uputio je centaršut u 58. minuti i legao na travnjak. Marokanci nisu bili fer i izbacili loptu izvan igre, ali to ipak nije koštalo Hrvatsku.

Andrej Kramarić probao je ustati i nastaviti, ali nije išlo. Nikola Vlašić ušao je umjesto njega, a napadača Hoffenheima ozljeda je silno pogodila. Emocije su bile prevelike i zaplakao je.

Krama je na klupi odmah dobio ledeni oblog na lijevu natkoljenicu, očito je mišić popustio. Završio je Andrej nastup na SP-u gdje je pružio neke dojmljive partije, pogotovo protiv Kanade, kojoj je zabio dva gola na istom stadionu na kojem smo igrali za brončanu medalju.

S tribina su ga ovaj put bodrile majka Danica, supruga Mia i sinčić Viktor. Tko zna, možda je i zbog njih Kramarić zaplakao. Kako god, ne treba mu zamjeriti.

POGLEDAJTE LIVE: HRVATSKA OSVOJILA BRONCU

Idi na 24sata

Komentari 12

  • milky 18.12.2022.

    ondje kad je krama lezao.oko centra a sudac ne zaustavlja utakmicu, pa isamarala bi ga, sve su sile upotrijebili protiv nas al nisu uspijeli, Bog je bio uz nas

  • Heroj Oluje 17.12.2022.

    Kramariću legendo !!! Čestitke svima i igračima i navijačima , Daliću , veliko je ovo , HRVATSkA !!🇭🇷🇭🇷🇭🇷😍😍✌️✌️

  • lily A 17.12.2022.

    Bravo decko super 👍🏻♥️🇭🇷

Komentiraj...
Vidi sve komentare