To je to što me zanima!

Hrvati dominiraju u Bundesligi: Kramarić i Rebić zabili po gol...

Hrvatski napadač povisio je vodstvo Hoffenheima u 10. minuti nakon što je Demirbay već u 1. pogodio za 1-0. Bio je ovo sjajan udarac. Gol je danas postigao i Ante Rebić u pobjedi nad Augsburgom
Vidi originalni članak

Nakon što je zabio Augsburgu, a onda Španjolskoj i Engleskoj, Andrej Kramarić ponovno je zatresao mrežu u prvenstvu! To je četvrta utakmica u nizu da je hrvatski reprezentativac zabio, a nova žrtva bila je Hertha iz Berlina. Trenutno se nalazi u sjajnoj formi!

Kramarić je povisio vodstvo Hoffenheima u 10. minuti nakon što je Demirbay već u 1. pogodio za 1-0. Bio je ovo sjajan udarac hrvatskog napadača, neobranjiv pokušaj kod kojeg Jarstein nije mogao ništa.

>> VIDEO POGLEDAJTE OVDJE

Za 2-1 zabio je Ibišević u 12. minuti, a ponovnu prednost od dva gola Hoffenheimu je donio Bičakčić u 55. minuti 1-3. No, Hertha je u 71. minuti opet smanjila preko Leckiea, a onda i izjednačila na 3-3 preko Lazara u 87. minuti.

Bio je to konačan rezultat.

Doprinos u gostujućoj pobjedi nad Augsburgom svojem Eintrachtu dao je Ante Rebić. Naš krilni napadač zabio je gol nakon loše reakcije obrane domaće momčadi. Da Costa ga je poslužio kao na pladnju nakon što su istrčali sami pred Luthea, a Rebić nije imao težak zadatak pospremiti loptu u mrežu za 3-0.

>> VIDEO GOLA POGLEDAJTE OVDJE

Utakmica je na koncu završila 3-1.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • sena2 25.11.2018.

    Neznam zasto pisete o njima?Pa BL spominjete jednom mjesecno!Samo kad zabijaju onda pisete o njima!Zasto?Popunjavajte rubriku realom,Barcom i u zadnje vrijeme Juventusom..Ostavite se "prosjecne "BL. Prozirni ste

  • danko1471991 25.11.2018.

    Nikad od njih igrača,prosječni igrači...Kramaric u repki same krumpire zabija dok Rebić ne bi slona u dupe pogodio...

  • ojhrvatskamati 24.11.2018.

    Kramu uskoro u jačem klubu

Komentiraj...
Vidi sve komentare