To je to što me zanima!

Andrej Kramarić zabio tri gola i promašio penal za novi remi

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
U prvih osam minuta pala su tri gola. Domaćin je dva puta vodio, a Istra se dva puta vraćala da bi u 83. minuti čak i povela, no već u sljedećoj minuti i primila gol...
Vidi originalni članak

Odličnu utakmicu 19. kola 1. Hrvatske nogometne lige odigrali su Rijeka i Istra 1961 na Kantridi gdje je konačni rezultat bio 3-3. Sva tri gola za domaćine zabio je Andrej Kramarić (5', 8', 84') kojem je u 70. minuti kod rezultata 2-2 penal obranio gostujući golman Ježina, a dok su za goste pogađali Batarelo u šestoj, Franjić u 24. te Babić u 83. minuti utakmice. 

Posebno treba izdvojiti drugi gol Istre kada je veliku pogrešku napravio golman Rijeke Vargić poigravajući se u svom šesnaestercu i oklijevajući izbaciti loptu na koju je natrčao Franjić i prvo ju odbio u stativu, a onda i zakucao u mrežu. Trener Rijeke Matjaž Kek vidno je 'poludio' nakon ovakvog poteza njegovog golmana, koji je Rijeku u nekoliko navrata ove sezone spašavao poraza. 

Gledatelji su tako na Kantridi vidjeli odličnu utakmicu u kojoj su u prvih osam minuta pala čak tri gola, i u kojoj je domaćin dva puta vodio, a Istra se dva puta vraćala da bi u 83. minuti čak i povela, no već u sljedećoj minuti primila gol. 

Rijeka je ostala na trećem mjestu tablice s 34 boda, šest manje od vodećeg Dinama, dok je Istra na šestom mjestu s 23 osvojena boda.

Dinamo uvjerljiv protiv Osijeka, Beqiraj: Past će i Ludogorec

Idi na 24sata

Komentari 58

  • sbši 09.12.2013.

    baš nam fali još napadača onoooo

  • brajdas 09.12.2013.

    dobro su bili raspoloženi

  • Crna Lala_2 09.12.2013.

    Najveća greška Dinama je bila držati Kramarića na klupi i ne davati mu minutažu.. Nadam se da sada vide što su izgubili!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare