To je to što me zanima!

Kramarićevi izbacili Bilićeve: 'Lisice' u 1/8 finala liga-kupa

Claudio Ranieri još je jednom nadmudrio Slavena Bilića i pobijedio West Ham 2-1 nakon produžetaka u trećem kolu liga-kupa. Andrej Kramarić igrao je do 82. minute
Vidi originalni članak

Andrej Kramarić ponovno je zaigrao u početnoj postavi Leicester Cityja u Capital One kupu koji je nakon produžetaka izbacio West Ham Uniteda hrvatskog trenera Slavena Bilića i prošao među 16 najboljih momčadi ovoga natjecanja. Biliću je to već drugi poraz od istoga kluba nakon što je jednakim rezultatom ispustio bodove u Premiershipu.

"Lisice" su povele već u šestoj minuti golom Joea Dodooa koji je ničiju loptu u šesnaestercu pospremio u mrežu. Točno 20 minuta poslije "čekićare" je u igru vratio Mauro Zárate liijepim prizemnim udarcem lijevom nogom s ruba šesnaesterca.

Promjena rezultata do kraja osnovnog dijela utakmice više nije bilo pa su o ukupnom pobjedniku morali odlučiti produžeci i(li) penali. Sve je upućivalo da će biti ovo drugo, a onda je Andy King nakon ubacivanja Christiana Fuchsa glavom sjajno pogodio suprotni kut za konačnih 2-1 u 116. minuti.

Kramarić je na terenu proveo 82 minute i imao nekoliko vrlo dobrih poteza, ali nije se upisao u strijelce kao u ranijoj fazi natjecanja protiv Buryja. No ako išta, veseli da će vrlo vjerojatno dobiti priliku u sljedećoj rundi Capital One kupa kad ga već Claudio Ranieri ne koristi u prvenstvu.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • lolito 23.09.2015.

    zanimljivo kad god se ispadne iz kupa.uvijek je prica da to ionako nije nesto...pa sto si se dovukao do produzetka davao golove ako nije bitno...trofej je na kraju trofej pogotovu u engleskoj...kad ce uopce moci i pricat da je osvojio nesto ili kad je uopce vwest ham neki k...osvojio .to je bitno...a sad vaznije mu je prvenstvo nego to...ionako nakraju nece bit bolji od 8mjesta...

  • Bracelona 99 23.09.2015.

    Eh,steta.

  • mesuney 23.09.2015.

    mislim da bilica ionako zanima samo prvenstvo

Komentiraj...
Vidi sve komentare