To je to što me zanima!

Kramina bomba s 20 metara! Golman je samo mogao gledati

Krama u zadnje vrijeme igra sve bolje. Prošlu sezonu je nosio Hoffenheim pa ove začuđujuće preselio na klupu. No, u zadnje vrijeme je podigao razinu svoje igre i ponovno stekao povjerenje trenera Nagelsmanna
Vidi originalni članak

Andrej Kramarić zabio je prekrasan gol iz slobodnjaka u utakmici 24. kola Bundeslige za svoj Hoffenheim protiv Freiburga. Kramarić je bio zaslužan za konačan bod svoje momčadi iako su izabranici Juliana Nagelsmanna mogli i do sva tri boda.

>>> Video gola pogledajte ovdje.

Krama u zadnje vrijeme igra sve bolje. Prošlu sezonu je nosio Hoffenheim pa ove začuđujuće preselio na klupu. No, u zadnje vrijeme je podigao razinu svoje igre i ponovno stekao povjerenje svojeg trenera. 

Na žalost sastava sa sredine tablice Bundeslige, Petersen je izjednačio u 66. minuti iz penala i nakon toga rezultat se više nije mijenjao.

Krama je ovim golom stigao do šestog u sezoni, a ima i pet asistencija.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • Berger117 24.02.2018.

    odličan igrač.

  • Najbolji_Veznjak_Svijeta 24.02.2018.

    Zasigurno najkompletniji Hrvatski napadac,zato i jesmo tu gdje jesmo,ispod Islanda u grupi...Kamo srece da je mladi 2-3 godine i da je konstantan tijekom cijele sezone bio bi svjetska klasa jel ima "Special skill"-savrsen udarac...ovako s 6 gola ce se uklopiti u prosjek Bundeslige i nazalost nikad nece ostat upamcen kao neki znacajniji igrac!!Steta,ali to je Hrvatska realnost!!

  • drogec 24.02.2018.

    Video vam je na nivou majke mi poludim na ovo došao bi tamo da nekom glavu razbijem od monitor

Komentiraj...
Vidi sve komentare