To je to što me zanima!

Kranjča će biti krcata! Navijači Dinama navalili na ulaznice, veliki redovi sežu sve do Cibone

Lokomotiva će u subotu u Kranjčevićevoj ulici ugostiti hrvatskog prvaka, a sjajna partija "modrih" protiv Gorice izazvala je novo buđenje Dinamovih navijača
Vidi originalni članak

Velike gužve u Kranjčevićevoj ulici. Lokomotiva je u 14 sati pustila u prodaju ulaznice za subotnji derbi s Dinamom, to je izazvalo ozbiljnu gužvu pred Kranjčom. Dapače, redovi su skroz prema Ciboni, protežu se i do 100 metara. Lijepo vrijeme, kao i dobre igre Dinama izmamili su navijače "modrih" u potragu za ulaznicama za još jedan zagrebački derbi.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Lokomotiva će u subotu u Kranjčevićevoj ulici ugostiti hrvatskog prvaka, a sjajna partija "modrih" protiv Gorice izazvala je novo buđenje Dinamovih navijača. Mnogi vjeruju kako će na zagrebačkom derbiju pasti rekord na Lokomotivinim utakmicama u Kranjčevićevoj ulici. U prosincu 2023. se na dvoboju Lokomotive i Hajduka skupilo 4829 gledatelja, sad će ih biti vjerojatno još i više.

Ipak, najveća pomama za nekom utakmicom Lokomotive u Kranjčevićevoj ulici bila je u travnju 2023. godine kad je na klupi Dinama debitirao Igor Bišćan. I tada su se, baš kao i sada, tražile ulaznice više, a službeni rekord nije srušen isključivo jer su na ulazima zaštekali "kentauri", pa nisu više očitavali ulaznice navijača. A takva bi gužva mogla biti u Kranjči i ove subote.

Nogometaši Dinama posebno su motivirani za ovaj dvoboj, Lokomotiva ih je prije samo 10-ak dana u zaostaloj utakmici svladala u Maksimiru 3-0, donijela nove potrese u svlačionicu hrvatskog prvaka. Dinamovci su sada maksimalno motivirani, jedva čekaju priliku za revanš, pa bi u subotu u Kranjčevićevoj ulici moglo biti jako zanimljivo.

Sergej Jakirović u tom dvoboju neće na raspolaganju imati nekolicinu ozlijeđenih igrača (Moharrami, Šutalo, Perić, Kačavenda, Stojković, Emreli), neće biti ni suspendiranog Theophilea kojeg će u početnom sastavu vjerojatno zamijeniti Moreno Živković. A na klupi će biti i najnovije pojačanje - bek Ronael Pierre-Gabriel.

 

Idi na 24sata

Komentari 120

  • Angela04727 10.02.2024.

    Ocijenite moju 18+ golu fotografiju - - -> NU21.FUN

  • 08.02.2024.

    Dynamo je maleni klubcic s imenom iz komunizma i nikad nece napunit stadion jer nitko ne navija za taj maleni klubcic u hrv i to se vidi

  • Ja ja i ona 08.02.2024.

    Kako to, pa pričalo se da je cijeli zagreb bili?!?!?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare