To je to što me zanima!

Kranjčar: Bit ćemo mi još bolji kad se kompletiramo

U ekipi imamo mnogo talentiranih igrača od kojih svatko može igrati i sjajnog trenera. A kad nam se vrate ozlijeđeni igrači bit ćemo i bolji, kaže Niko
Vidi originalni članak

Hrvatski reprezentativac dobio je veliki prostor u londonskom tjedniku Hampstead & Highgate Express. Podsjetio se autor članka o prvijencu Kranjčara u dresu Spursa, kao i o asistenciji Ćorluki. A raspravljalo se i o poziciji na kojoj bi Niko trebao igrati.
- Mnogo sam vremena potrošio trčeći s boka prema sredini terena, a tamo mi je ipak najdraže igrati - rekao je Niko Kranjčar, dodavši da se sve bolje slaže s Jermaineom Jenasom i Palaciosom u veznom redu Tottenhama.
- Mislim da smo ovih nekoliko utakmica odigrali odlično. Trudimo se pomagati si međusobno na terenu - kaže Kranjčar.
Smatra da svojim golovima može iteako pomoći ekipi.
- U Portsmouthu sam zabio četiri ili pet golova, mislim da to nije baš jako dobro. Mogu ja puno bolje. Jako je važno da vezni red pomogne napadačima, ako treba i golovima - izjavio je Niko, a opet je o njemu biranim riječima govorio i trener Redknapp.
- Niko je igrač velikih mogućnosti, vrlo dobar nogometaš upotrebljiv na nekoliko pozicija - na lijevoj strani, na desnoj i u sredini, pa čak i kao napadač. On je sjajan nogometaš, izvrstan s loptom u nogama, ima sve što je potrebno da bude pravi u našoj momčadi - kazao je Redknapp.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • twilight15 08.10.2009.

    niko zabij ti gol i za repku

  • mlatimudan 08.10.2009.

    A ne znan šta reć na te tvoje riči samo da nam je čekanja dosta!Dok smo vas čekali pozdravili smo se od eura u austriji di smo mogli a i tribali daleko dogurat, a i sad opet čekamo pa najvjerovatnije nećemo vidit ni svjetsko a ako ga i vidimo mogli bi proć gore nego ikad!!

  • bart85 08.10.2009.

    Prije tako važnih utakmica za reprezentaciju baš me briga za Tottenham.

Komentiraj...
Vidi sve komentare