To je to što me zanima!

Kranjčar i Ćorluka najbolji u porazima svojih momčadi

Iako je Manchester City doživio teški i izgubio 8-1, a Portsmouth na svom travnjaku 0-1, hrvatski nogometaši bili su svjetle točke svojih momčadi
Vidi originalni članak

Zna sve o nogometu, ali ovoga puta nije imao s kime igrati, komentar je novinara Sky Sportsa na igru Nike Kranjčara u porazu njegova Portsmoutha od Fulhama na Fratton Parku. Niko je za ono što je pokazao dobio odličnu osmicu i jedini je s tako visokom ocjenom u momčadi "Mornara". Jedino je još Islanđanin Hermann Hreidarsson, lijevi bek u Redknappovoj koncepciji, dobio sedmicu, svi ostali petice i šestice.
Times je cijelu momčad Portsmoutha vidio u sivom izdanju, pa tako i Niku. Njemu i još sedmorici njegovih suigrača dodijelili su ocjenu šest, a svi ostali dobili su još i niže ocjene.
Middlesbrough je potopio Erikssonov Manchester City u zadnjem kolu s čak 8-1 i naravno da su svi igrači poraženih dobili ocjene jednake onome što su prikazali. U nizu ocjena 2, 3 i 4 ističe se samo Vedran Ćorluka. Njegovu su igru ocijenili šesticom, što je pravi Čarlijev pothvat kada znamo kako je utakmica završila. Strogi Times i u njegovu je slučaju bio manje darežljiv i Ćorluki dao ocjenu pet.
- Ćorluka je bio jedan od boljih u katastrofalnom porazu njegove momčadi - ipak su istaknuli i Timesovi novinari.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare