To je to što me zanima!

Poludio na suca: Niko umalo ponovno stradao u prijateljskoj

Bečki dečko izgubio je živce nakon jednog opasnog starta protivničkog igrača u prijateljskoj utakmici sa St. Johnstoneom. Sudac nije dosudio prekršaj, a Niko je odmah jurnuo na njega
Vidi originalni članak

Od Nike Kranjčara na to nismo navikli, lijepo odgojeni dečko, bečka škola, rekli bismo, cijelim putem velike karijere nije se isticao 'iskakanjem iz tračnica'. No Niko je u posljednjoj prijateljskoj utakmici svojih Rangersa i St. Johnstonea jednostavno 'pukao'.

Nakon duela s protivničkim igračem, Kranjčar je ostao ležati na travnjaku, a kada se okrenuo, shvatio je da sudac nije svirao niti faul. Odmah je ustao i jurnuo prema sucu sugerirajući da je protivnik išao đonom na njega. Urlao je na suca, gestikulirao, mahao rukama, unosio mu se u lice... Neviđeno od Kranjčara.

Iznenađeni sudac najprije je neko vrijeme mirno gledao u Niku, a onda mu pokazao da napusti teren bez obzira što je to bila zatvorena prijateljska utakmica u trening centru Glasgowa. Niko je izašao uz još pokoju psovku, a zamijenio ga je Windass.

Kranjčarova nervoza vjerojatno je pojačana činjenicom da se tek vratio na teren nakon teške ozljeda, a start poput ovoga mogao mu je bez problema završiti karijeru izranjavanu ozljedama.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Franz von Drkensson 20.07.2017.

    liga koda igras 3. zupanijsku,samo u noge hebes loptu

  • Kringe 19.07.2017.

    Krivu ligu je izabrao , biti ce sigurno tokom sezone jos takvih prekrsaja . Trebo je biti svjestan da je Skotska mesarska liga , i da to tamo nema previse veze sa nogometom , pogotovo za njega koji je tehnicki jak , ali trkacki vrlo slab .

  • acmZd8 19.07.2017.

    Dobar video!! :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare