To je to što me zanima!

Kranjčar: Od Klagenfurta 2008. nismo odigrali dobru utakmicu

Novinari su u pravu, od Klagenfurta nismo odigrali dobru utakmicu. I to je jedan od razloga da su izgledi za plasman na Euro jedva 50-50, rekao je Kranjčar za Jutarnji
Vidi originalni članak

Niko Kranjčar jedan je od rijetkih hrvatskih nogometaša koji je uvijek bio jasan i dosljedan u svojim izjavama i postupcima, a sve što je radio, radio je sa stilom - odmjereno te bez incidenata i mrlja u svojoj nogometnoj karijeri.

Samo deset dana nakon što je prozvao Zdravka Mamića zbog miješanja u rad hrvatske reprezentacije, Kranjčar mlađi je rekao istinu koju i 'vrapci na grani znaju'. Izuzev Vlatka Markovića i Slavena Bilića...

- Novinari su u pravu, od Klagenfurta 2008. godine nismo odigrali dobru utakmicu. I to je jedan od razloga da su izgledi za plasman na Europsko prvenstvo jedva 50-50 - rekao je Niko za Jutarnji list uoči ključnih ogleda s Turskom u dodatnim kvalifikacijama za Europsko prvenstvo 2012.

Ova izjava vjerojatno se neće svidjeti izborniku, ali i to što na Tottenhamovog veznjaka neće moći računati na predstojeće okršaje s Turskom. Pauzirat će šest tjedana, a vjerojatno neće zaigrati prije Božića.

- U ovom trenutku je to najvažnija utakmica ove generacije, najvažnija i najteža, o njoj ovisi budućnost hrvatskog nogometa - rekao je Kranjčar.

Originalni članak pročitajte OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Crvic 26.10.2011.

    Ti prvi nisi igrao dobro!

  • ToniMontana 26.10.2011.

    odkad je Kranjcar standardan sve losije i losije igramo

  • bassa 26.10.2011.

    Trenutno najbolji sastav za Tursku!!! zadnji red: Srna, Vida, Lovren i Ibanez (ima putovnicu), srednji: Tomasov, Modrić, Vukojević i Rakitić, napad: Mandžukić i (Eduardo, Perišić, Jelavić, Petirć, ili , ma za drugog napadača nemogu se baš odlučiti).

Komentiraj...
Vidi sve komentare