To je to što me zanima!

Kranjčar opet kod Redknappa: Niko je igrač koji diže publiku

Hrvatski reprezentativac po treći put će igrati u momčadi koju vodi Harry Redknapp. Nakon Portsmoutha i Tottenhama Harry je Niku doveo i u Queens Park Rangers
Vidi originalni članak

U posljednjim minutama ljetnog prijelaznog roka Niko Kranjčar (29) dogovorio je jednogodišnju posudbu u Queens Park Rangers. Na klupi bogatog engleskog drugoligaša sjedi dugogodišnji Kranjčarov obožavatelj Harry Redknapp koji je Niku tako po treći put doveo u klub koji vodi. 

- Harry je uvijek znao izvući najbolje od mene. Već sam u dva navrata igrao za njegove momčadi i oduševljen sam što  ćemo opet raditi zajedno - rekao je Kranjčar za službene stranice QPR-a.

Redknapp je Niku doveo u Portsmouth 2006. godine iz Hajduka, a tri godine kasnije Kranjčar je potpisao za Harryjev Tottenham. Posljednju sezonu u Spursima Niko se nije previše naigrao te je otišao u Dinamo Kijev gdje je odigrao samo 13 utakmica i odlučio se na odlazak.

- Niko je igrač koji publiku diže na noge. Vrhunski je nogometaš koji će donijeti veliku kvalitetu momčadi - rekao je iskusni trener QPR-a.

Redknapp je vjerojatno trener koji najviše zna o Kranjčarovim kvalitetama.

- Može igrati na više pozicija, iza napadača ili na oba krila, i svugdje je opasan za protivnika. Kao što vjerojatno i sami znate, on je igrač kojeg ja jako dobro poznajem - nasmijao se Harry u razgovoru za službenu stranicu kluba.

QPR je prošle sezone ispao iz Premiershipa, no većina dobro plaćenih zvijezda ostala je u klubu. Tu su i dalje brazilski golman Julio Cesar, Jermain Jenas, Shaun Wright-Phillips, a došli su i Assou-Ekotto te 'ludi' Joey Barton. Nakon pet kola QPR je drugi s istim brojem bodova kao prvi Blackpool te su zasad na dobrom putu da se vrate u Premiership.

- Championship je novi izazov za mene. Uzbuđen sam zbog povratka na Otok i želim samo pomoći svom novom klubu da se vrati u Premiership - zaključio je Kranjčar koji će stalnim igranjem u momčadi Harryja Redknappa vjerojatno i osigurati poziv Igora Štimca za SP u Brazilu. Naravno, ako se Hrvatska tamo plasira...

Idi na 24sata

Komentari 49

  • grbinho. 04.09.2013.

    previse voli papati, zato i igra tu gdje igra, jer po talentu moze birati klub, ali jbg nema te radne navike ocito...

  • volim plavuše 03.09.2013.

    Žalosno, gdje ga je doveo nerad i nered, a onakav talent. Najveći talent poslije Zvone i umjesto da igra u jednom od Top 5 klubova igra u žnj ligi.

  • ToniMontana 03.09.2013.

    jedini treneri kod koji ima sansu igrati jesu Redknapp i Bilic. Kod svih ostalih trenera nema sanse igrati jer je spor, trom i potrosac lopti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare