To je to što me zanima!

Kranjčar: Priželjkivali smo ovakav start kvalifikacija

Zlatko Kranjčar odveo je crnogorsku nogometnu reprezentaciju do dvije pobjede u prva dva kola kvalifikacijskog ciklusa za Euro 2012. godine...
Vidi originalni članak

Nakon domaćeg slavlja nad Walesom 1-0, Crnogorci su u utorak navečer u Sofiji istim rezultatom porazili Bugarsku golom Elsada Zverotića iz 35. minute. Nakon utakmice bivši je hrvatski izbornik bio iznimno zadovoljan učinjenim.
- Prvo bih želio izraziti svoje zadovoljstvo rezultatom i čestitati igračima. Isto tako želim čestitati igračima Bugarske koji su se nakon poraza od Engleske uspjeli konsolidirati i koji su ušli u utakmicu kao istinski favoriti, kao domaćini. Bugarska je bila bolja u prvom poluvremenu. U tom su razdoblju stvorili dvije, tri dobre prilike, no na našu sreću i zadovoljstvo nisu ih realizirali. Na poluvremenu smo se konsolidirali, a neke taktičke zamisli smo korigirali. Imali smo dosta problema s Ivelinom Popovom u prvom dijelu, koji je stvarao probleme ulaskom u veznu liniju gdje je stvarao višak. Kada smo to korigirali u drugom smo poluvremenu mi dolazili u dobre prilike da preko Vučinića i Vukševića povećamo rezultat i mirnije privedemo utakmicu kraju. Ovakav start smo priželjkivali i izuzetno smo zadovoljni jer smo u dvije utakmice ostvarili dvije pobjede.
Upitan za individualne ocjene pojedinih igrača Kranjčar je istaknuo vratara Boževića.
- Po meni je igrač utakmice naš vratar Mladen Božović koji je izvrsno branio. Reakcije su mu bile pravovremene, sigurne. Obranio je niz opasnih udaraca.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare