To je to što me zanima!

Kranjčar, Rebić, Olić... Tko bi ove zime mogao nazad u HNL?

Povratak u HNL uhodana je praksa hrvatskih nogometaša na zalasku karijere ili pak onih koji žele oživjeti svoj nogometni put i ponovno se prodati negdje u inozemstvo
Vidi originalni članak

Nakon što je Cico Kranjčar hrvatsku javnost iznenadio izjavom kako bi se njegov sin Niko mogao vratiti u HNL ove zime, Goal je sastavio popis igrača koji bi nas u sljedećim tjednima mogli iznenaditi povratkom u 'staro jato'.

Povratak u HNL hrvatskih nogometaša na kraju karijere te igrača koji žele oživjeti svoj nogometni put i uzeti novi zalet za inozemstvo uhodana je praksa. Radili su to Prosinečki, Balaban, Asanović, Štimac, u nešto novije vrijeme Radošević i Tomasov, pa zašto se to ne bi nastavilo i ove zime.

Najizglednija opcija svakako je Niko Kranjčar koji ne igra u Dinamo Kijevu te bi njegov povratak HNL bio čak realna opcija. Rijeka? Zašto ne?! Ambiciozan klub, solidna momčad i vjerojatno sigurna minutaža u drugom dijelu sezone. A kada je Niko u formi, ni reprezentacija nije nedostižna.

Drugi na Goalovoj listi je Ante Rebić. Iako igra sve više u Fiorentini, čini se da se u talijanskom klubu neće zadovoljiti minutažom niti u drugom dijelu sezone. Moglo bi to biti kobno za njegovu ambiciju putovanja na Euro i posudba u neki od hrvatskih klubova mogla bi biti pravo rješenje.

Ivica Olić 'kipi' u HSV-u. Vratio se u klub kako bi mu pomogao u borbi za ostanak u Bundesligi, a sada ne igra. Naravno da je bijesan i na zimu će sigurno promijeniti adresu. HNL tu ipak ne kotira dobro jer Ola ima ponude iz Turske, Njemačke, ali i SAD-a.

A kuda bi mogli Strinić, Brezovec, Santini te ima li šanse da se Kramarić vrati u Rijeku pročitajte na Goalu.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • strmi007 08.12.2015.

    Kome oni trebaju

  • ja-sam-nitko 08.12.2015.

    Mogli bi se svi vratit osim Olića...on je prestar. Rebiću bi bilo najpametnije da dođe u Dinamo, Hajduk ili Rijeku da se vrati u reprezentaciju i da mu to bude odskočna daska prema nekoj boljoj karjeri. Najbolji primjer je Domagoj Vida koji je potonuo u Bayeru, vratio se u dinamo, bio među boljim igračima i prodao se u Kyev gdje je zablistao, a također je postao standardni reprezentativac i igra u prvih 11 Hrvatske

  • Toni1911 08.12.2015.

    santini je potpuno zapostavljen od strane medija iako ne igra lose u belgiji

Komentiraj...
Vidi sve komentare