To je to što me zanima!

Kranjčar zabio 'svojima', ukupno šesti gol sezone

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Do svojeg je šestog premierligaškog gola ove sezone Kranjčar stigao u 41. minuti utakmice nakon sretnog odbijanca u kaznenom prostoru
Vidi originalni članak

Drugu uzastopnu prvenstvenu utakmicu Niko Kranjčar upisao se na listu strijelaca, Luka Modrić sudjelovao je pri oba pogotka, a Tottenham svladao Portsmouth 2-0 u susretu 31. kola Premiershipa. Nakon što je zabio gol vrijedan tri boda u pobjedi protiv Stoke Cityja u prošlome kolu, veznjak Spursa i hrvatske nogometne reprezentacije dobru je formu pokazao i u subotu. Do svojeg je šestog premierligaškog gola ove sezone (ima i pet asistencija) Kranjčar stigao u 41. minuti utakmice kada je Modrićev udarac s vrha šesnaesterca nakon odbijanca u kaznenom prostoru pospremio neometan vanjskim dijelom desne noge s par metara u mrežu Davida Jamesa. Inače, Portsmouth su potpunosti "torpedirali" nogometaši koji su nosili dres te momčadi. U najavi polufinala FA Cupa pogodio je i Peter Crouch, i to glavom nakon akcije koju je pokrenuo Modrić s centra, produžio uz lijevu aut-crtu do Geretha Balea, koji je centrirao do napadača engleske reprezentacije. Precizan je Crouch bio u 27. minuti, što mu je bio šesti gol u Premier ligi ove sezone. Luka Modrić odigrao je kao zadnji vezni cijeli susret koji je Vedran Ćorluka propustio zbog ozljede. Niko Kranjčar zamijenjen je u Benoitom Assou-Ekottom u 67. minuti.
Raspoloženost u napadu pokazala je momčad Chelseaja koja je na svom Stamford Bridgeu u potpunosti rezultatski posramila Aston Villu. Bilo je 7-1 uz četiri gola Franka Lamparda (dva iz jedanaesterca). Pet golova postigao je domaćin u drugom dijelu utakmice u rasponu od 57. minute do kraja dvoboja i pred susret Boltona i Manchester Uniteda zasjeo ponovno na prvo mjesto ljestvice.
Eduardo da Silva ostao je na klupi Arsenala u utakmici na St. Andrew's stadionu na kojem su "topnici" pred sam kraj izgubili dva boda. U vodstvo je Arsenal doveo Samir Nasri udarcom izvan kaznenog prostora, da bi bod Birminghamu donio Kevin Phillips istekom osnovnog vremena. Inače, strijelac gola vrijednog boda u igru je ušao u 84. minuti.
Premiership, 31. kolo:
Birmingham - Arsenal 1-1
Chelsea - Aston Villa 7-1
Hull City - Fulham 2-0
Tottenham – Portsmouth 2-0
West Ham - Stoke City 0-1
Wolverhampton - Everton 0-0

Idi na 24sata

Komentari 8

  • cazg 27.03.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • rođin rođo1 27.03.2010.

    gdje su sad oni koji su ga otpisivali i križali sa dinamova spiska????

  • reklakazala 27.03.2010.

    Niko je odličan igra u u super formi, šteta što mu otac pije ko daždevnjak.

Komentiraj...
Vidi sve komentare