To je to što me zanima!

Krasić: Mogu već sada reći da želim u Juveu završiti karijeru

Naravno, od kraja sam daleko, ali toliko mi je lijepo ovdje da imam dojam kako nikada neću pomisliti na odlazak, rekao je srpski igrač Juventusa Miloš Krasić...
Vidi originalni članak

Miloš Krasić, 26-godišnji srpski nogometni reprezentativac, bio je početkom sezone najzvučnije pojačanje torinskog Juventusa, a navijači tog kluba su ga zavoljeli i prije prve utakmice.

Krasić je pod svaku cijenu želio doći u Torino, pa se pritom odrekao jednog dijela novca samo da iz moskovskog CSKA preseli u Juventus. 

Tijekom sezone je Krasić postao još omiljeniji u tamošnjem okruženju budući da ga se može proglasiti najboljim igračem kluba u prvom dijelu sezone. Iako veznjak, u 16 utakmica Serije A je postigao pet golova uz šest asistencija.

Nakon sljedeće izjave ljubav navijača Juventusa spram njega će vjerojatno dodatno porasti.

- Već bi sada mogao najaviti da sam spreman zaključiti karijeru u Juventusu. Naravno, od kraja sam daleko, ali toliko mi je lijepo ovdje da imam dojam kako nikada neću pomisliti na odlazak. Želim ovdje osvojiti mnogo trofeja i silno ću se truditi da ovo stvarno bude moj posljednji klub u karijeri - rekao je Krasić.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • bizzy_dany 18.01.2011.

    Ma super je Krasic! Trenutno najbolji nogometas Serije A!

  • fantastic 18.01.2011.

    Pa,kad si svijestan da ti je to maximum,al opet si realan Krasticu. Drzi se ti Italije. tam je jak nogomet.pppppffffff

  • BaneBianconero 18.01.2011.

    tako je Kraske...svaka cast,,,novi Pavel Nedved!!! FORZA JUVENTUS

Komentiraj...
Vidi sve komentare