To je to što me zanima!

Krcata Rujevica dočekat će dinamovce: Ma motiva ne fali, znamo što nam donosi pobjeda

S Dinamom smo ove sezone imali nekoliko spektakularnih utakmica. Dinamo je izrazito kvalitetna ekipa, rekao je Goran Tomić uoči derbija protiv prvoplasirane momčadi Prve HNL
Vidi originalni članak

Kada god ove sezone igraju Rijeka i Dinamo, spektakl je zajamčen. Prve dvije utakmice u prvenstvu završile su 3-3, potom su Riječani u Kupu nokautirali 'modre' na Maksimiru 3-1 nakon čega je Damir Krznar podnio ostavku, a jedinu pobjedu Dinamo je ostvario na početku proljetnog dijela sezone kada je slavio 2-0.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Posljednja utakmica 30. kola Prve HNL donosi nam novi spektakl na Rujevici. Dinamo u nedjelju od 20 sati gostuje kod Rijeke. Nije to samo običan derbi, ovaj susret odgovorit će nam na mnoga pitanja u borbi za naslov prvaka. Hrvatski prvak ima pet bodova više od Riječana, s nova tri boda izbacili bi iz utrke direktnog rivala.

S druge strane, ako žele da nada i dalje živi, Riječani ne smiju izgubiti. Zaostatak bi bio ogroman, a pobjeda bi ih vratila u ravnopravnu bitku za naslov. Spektakl na Rujevici najavio je trener Rijeke Goran Tomić.

- Dobra energija se osjeti u ekipi, s optimizmom dočekujemo utakmicu protiv Dinama. Znamo što nam donosi pobjeda, znaju to i igrači i motiva neće nedostajati - kazao je Tomić. 

Rijeka je prije reprezentativne pauze bila u rasulu. Izgubila je od Gorice i Hrvatskog dragovoljca, pad u igri bio je više nego očit, a stanka im je dobro došla za reset. U prošlom kolu pobijedili su Istru 2-0, ali opet nisu briljirali. No, bez obzira na to, euforija je velika. 

Zapadna tribina je rasprodana, pomama za ulaznicama je ogromna pa će dinamovce gotovo sigurno dočekati puna Rujevica. Mjera više nema, Covid potvrde više nisu potrebne i svi žele na derbi. 

- S Dinamom smo ove sezone imali nekoliko spektakularnih utakmica. Dinamo je izrazito kvalitetna ekipa, motivacije za ovu utakmicu neće nedostajati - zaključio je Goran Tomić.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • Ethnic 09.04.2022.

    Haha njima je problem napuniti to seosko igralište

  • kvarner👍 09.04.2022.

    Idemo Rijeko…iako tu može biti svega,Dinamo nije onako u nekom momentumu i nema onu dominaciju prije nekoliko godina pa se nadam dabi mogli i izgubiti. A dva najomraženija kluba dalmatincima igraju i pitam se tko zna dali neki navijač Hajduka onako potajno navij za neki od ova dva kluba u toj utakmici😉

  • Antitovar ! 09.04.2022.

    Dinamo prvak

Komentiraj...
Vidi sve komentare