To je to što me zanima!

Kreće borba za Ligu prvaka: U 2. pretkolu Dinamo na Hapoel

Prva utakmica igra se na Maksimiru već u utorak, 24. srpnja, a uzvrat je 30. srpnja. Prođe li Dinamo sva četiri pretkola i plasira se u grupnu fazu Lige prvaka, zaradit će 15 milijuna eura
Vidi originalni članak

Hrvatski prvak dočekuje trostrukog izraelskog prvaka, Hapoel Be'er Sheva, u 2. pretkolu Lige prvaka. Dinamo je u prvom kolu bio slobodan, a u drugom je nositelj. Hapoel je s 4-1 i 3-1 bez puno problema prošao estonsku Floru Tallinn. 

Prva utakmica igra se na Maksimiru već 24. srpnja, a uzvrat je šest dana kasnije. Prođe li Dinamo ovog nimalo bezazlenog protivnika, u trećem pretkolu više neće biti nositelj pa su mu mogući protivnici Salzburg, Ludogorec, Celtic, APOEL, Legija i Astana.

Do plasmana u Ligu prvaka treba preživjeti i četvrto pretkolo, u kojem također neće biti nositelj, a tamo već čekaju PSV, Benfica, Dynamo Kijev, Fenerbahče, Ajax...

Prolaz kroz sva četiri pretkola Dinamu bi donio 15 milijuna eura. 

 

 VIDI OVO: 9 fora stvari o Domagoju Vidi!

 

Idi na 24sata

Komentari 47

  • Zlatan 10 18.07.2018.

    Dinamo ispada odmah u to sam uvjeren, dva komada prima u Maksimiru garant

  • hyndaii 18.07.2018.

    Sretno Dinamu !Sretno Rijeci!Sretno Osijeku !

  • Izabran 18.07.2018.

    Skroz nova momčad, dosta novih al treba nam još jedan napadač... jedino Gavranović je razina za Europu, Hodžiću treba 27 šansi da zabije a Budimir je dobar za Hnl.

Komentiraj...
Vidi sve komentare