To je to što me zanima!

Kreće era bez Rudića na klupi: Tucakov prvi test su Crnogorci

Hrvatski vaterpolisti prvi će puta nakon osvajanja olimpijskog zlata u Londonu zaigrati pred domaćom publikom. U Zagrebu će u susretu Svjetske lige ugostiti Crnu Goru
Vidi originalni članak

Nakon osam godina Hrvatska kreće u eru bez Ratka Rudića na klupi. U novi olimpijski ciklus 'barakude' će kao izbornik povesti Ivica Tucak.

Prvi izazov nakon osvajanja olimpijskog zlata za hrvatske vaterpoliste bit će susret Svjetske lige protiv Crne Gore, koji se od 16.45 sati igra u Zagrebu na plivalištu Mladost.

Iako pomlađena i bez nekoliko iskusnijih igrača (Vićan, Bošković, Burić, Hinić, Barač), Hrvatska je favorit protiv Crnogoraca, koji u Zagreb dolaze u dosta promijenjenom sastavu.

- Reprezentacija im je promijenjena, no dobro ih poznajem, radio sam tamo tri godine kao trener i oni će sve učiniti kako bi kod nas izvukli bodove. Od ostalih suparnika u skupini Svjetske lige, imamo Tursku koja realno nije opasnost i Grčku koja ima sjajnu reprezentaciju, iako će i ona promijeniti sastav koji je igrao u Londonu - rekao je izbornik Ivica Tucak za Večernji list.

Tucak je za ovaj susret pozvao 17 igrača, ali u zapisnik će moći samo njih 13. Tko će to biti, izbornik će odlučiti neposredno prije susreta.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Furioso244 31.10.2012.

    Ajmo Barakude! :)

  • ikdominator 31.10.2012.

    X2 KA VRATA U OVOJ UTAKMICI

  • MarkoSakač 31.10.2012.

    sretno dečki!

Komentiraj...
Vidi sve komentare