To je to što me zanima!

Kreće Miškovićev referendum: Želite li da ostane predsjednik?

Kao sredstvo verifikacije članstva koristit će se zadnje četiri znamenke s barkoda članske iskaznice i broj članske iskaznice, objasnili su u Rijeci te najavili da anketa traje od danas u 19 sati do nedjelje u 12 sati
Vidi originalni članak

Članovi NK Rijeke od četvrtka navečer u 19 sati na službenoj klupskoj stranici moći će dati svoj glas na svojevrsno referendumsko pitanje hrvatskog prvaka: Želite li da predsjednik Damir Mišković i dalje ostane na čelu Rijeke?

'Kao sredstvo verifikacije članstva koristit će se zadnje četiri znamenke s barkoda članske iskaznice i broj članske iskaznice', objasnili su na službenoj stranici Rijeke.

Članovi Rijeke moći će glasati od danas u 19 sati do nedjelje (10. prosinca) u 12 sati.

Uspješni predsjednik Rijeke s kojim je klub i došao do povijesnog naslova prvaka prošle sezone najavio je vlasničko preslagivanje kluba, no nakon posljednjih događaja i neugodnih poruka navijača odlučio je pokrenuti anketu u kojem će sami navijači, članovi kluba, odlučiti žele li da on i dalje vodi njihov klub.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • marinac_1 08.12.2017.

    Nekima za nfo. Mišković ne živi od nogometa, kao Mamić. To mu dojde kao ljubav i usputna zanimacija.

  • cimerrr 07.12.2017.

    Riječki Mamić,ali radi dobar posao sa Rijekom. Evo, našem prvaku sad pao i višestruki europski i svjetski prvak. Miško će dobiti preko 90% glasova ZA!

  • Igor Tomaić 07.12.2017.

    volpijev potrčko

Komentiraj...
Vidi sve komentare