To je to što me zanima!

Kreće nabrijavanje: Poslušajte službenu pjesmu 'našeg' EP-a

Navijači imaju vremena zagrijati glasnice i naučiti stihove koji će se oriti u hrvatskim dvoranama. Brza i energična, pjesma oslikava natjecateljski duh prvenstva, a navijače će držati u euforiji do kraja, piše HRS
Vidi originalni članak

Sva grla k'o jedno se ore, na putu kroz ponosne snove, na krilima pobjede mi dižemo zastave... Stihovi su to kojima počinje službena pjesma Europskog rukometnog prvenstva u Hrvatskoj 'Na krilima pobjede'.

Do rukometnog spektakla u Hrvatskoj ostalo je tek nešto više od mjesec dana, izbornici reprezentacija predali su proširene potpise, riješena je i zavrzlama oko Spaladium Arene i sve pripreme polako se privode svome kraju. Na tom tragu je i audio-vizualna pratnja u vidu službene himne koju u svom energičnom stilu izvodi Indira.

'Navijači imaju dovoljno vremena zagrijati glasnice i naučiti stihove koji će se oriti u dvoranama diljem Hrvatske. Brza i energična, pjesma oslikava natjecateljski duh prvenstva, a navijače će držati u euforiji do samoga kraja', pišu u Hrvatskom rukometnom savezu.

Na Svjetskom prvenstvu u Hrvatskoj 2009. godine službena pjesma bila je Idemo do kraja, no sami igrači nakon svake utakmice pjevali su Morsku vilu Daleke obale i to je postala neslužbena himna Kauboja kojom su slavili put do srebra. Hoćemo li nešto slično gledati i ovoga puta vidjet ćemo vrlo brzo.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • magicmushrooms 07.12.2017.

    Pjesma je odvratna nesto u rangu onog debila s radio antene s antenom u bulji zesca bruka

  • dade28 06.12.2017.

    E, moi Hrvati, himnu vam peva INDIRA !!!

  • Iskrivljena antena 06.12.2017.

    Bojna cavoglave bi bila bolja jer podiže moral ljudi tada momčadi i stvara neki filing nadmoći

Komentiraj...
Vidi sve komentare