To je to što me zanima!

Kreće 'potjera' za Kramarićem: Pogledajte koji klubovi ga žele

Duga je lista klubova koji se spominju u kontekstu transfera Andreja Kramarića. Napadač Rijeke najavio je odlazak u siječnju pa pregovori već mogu početi
Vidi originalni članak

Volio bih da mogu cijelo vrijeme igrati u HNL-u, ali došlo je vrijeme za neke druge stvari, rekao je Andrej Kramarić nakon jučerašnje pobjede protiv Zagreba i tako nagovijestio da je već odigrao svoju posljednju utakmicu za Rijeku.

Andrej će gotovo sigurno biti najtraženiji hrvatski igrač u ovom prijelaznom roku. Naravno, pod uvjetom da se transfer ne riješi već do prvog dana siječnja. Brojni se klubovi tjednima spominju kao moguća nova Kramarićeva destinacija, a najčešće se barata Milanom, Interom, Juventusom... 

No sada su se pojavili neki novi europski velikani, a tko bi ga sve volio vidjeti u svojoj svlačionici te kakva ga konkurencija čeka provjerite na portalu goal.com.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • SpužvaBobSkockani 16.12.2014.

    Sve super osim Italije.

  • user_392043 16.12.2014.

    U svakom slučaju je za njega ostanak do ljeta dobitna kombinacija,u Ri mu je odlično,na ljeto će bit još koji miliončić više a bitka za prvaka još nije posve izgubljena,zadnje kolo Ri igra na Maksimiru i mogući scenarij proslava naslova na "svom " stadionu pred Mamićima je jako velik motiv.

  • almab 16.12.2014.

    Nema Rijeke na popisu.. :D Kako bi rekao bas taj isti Krama "I njih se nesto pita." ;) Slusajuci jucer Kramu,ne bi me iznenadilo da ostane do ljeta.

Komentiraj...
Vidi sve komentare