To je to što me zanima!

Kakva predstava Juvea! Messi nemoćan, dva gola CR-a za vrh

Katalonci su prije utakmice imali veliku prednost na vrhu i 'samo' nisu smjeli primiti tri gola. No, Cristiano Ronaldo se pobrinuo s dva gola da vrh tablice preuzme Juventus i srušio Barcelonu na Nou Campu
Vidi originalni članak

Kakvu smo utakmicu gledali u Barceloni! Odlični Juventus preuzeo je inicijativu od prme minute, dominirao cijelu utakmicu i na kraju zauzeo vrh ljestvice rezultatom 3-0 (2-0)! Cristiano Ronaldo zabio je dva gola iz penala na dobro mu poznatom mjestu, a jedan je još pridodao McKennie.

Od starta su Pirlovi izabranici krenuli u visoki presing, nisu dali nogometašima Barcelone mnogo vremena za razmišljanje. A već u 13. minuti je Araujo srušio Ronalda u šesnaestercu, Portugalac je uzeo loptu i hladno zabio za vodstvo gostiju. Samo sedam minuta kasnije zabili su Talijani i drugi gol nakon krasne akcije Cuadrada i McKennieja koju je mladi veznjak završio atraktivnim golom.

Barcelona je izgledala jako loše, a Messi je bio nemoćan. Pokušavao je izvana, ali spreman je bio veteran Gianluigi Buffon nekoliko puta na susretu. Na poluvremenu je znao Koeman da mora nešto mijenjati, pokušao je s Braithwaiteom, ali nije mu previše pomogao. Osam minuta nakon početka drugog dijela rukom je u svom šesnaestercu igrao Lenglet, VAR snimka pokazala je da se radi o penalu, a Ronaldo je opet hladno zabio.

Do kraja utakmice Barcelona je pokušavala, odnosno pucao je uglavnom Messi, a sve je bez problema skidao Buffon. Veliku je priliku imao i Griezmann, ali je odlučio pucati iz prve i lopta je otišla daleko od gola. Katalonci su ovim porazom ispustili vrh u grupi G Lige prvaka te će u doigravanja s drugog mjesta.

Idi na 24sata

Komentari 221

  • dežurović 09.12.2020.

    Juve možda i najbolju utakmicu odigrao otkako ih je Pirlo preuzeo.

  • rzbrzotrz 09.12.2020.

    Nema tu nekog opravdanja, jednostavno u toj krvi nedostaje eritrocita..Izjava Joška Jeličića da onaj penal nad Ronaldom ne bi svirala ni Ronaldova mama ne umanjuje zaslužen poraz. Definitivno bolje izgledaju bez Messija u igri, jer tada igraju bez opterećenja.. 

  • 09.12.2020.

    prvi 11m nije ni bilo , usmjerilo utakmicu bez toga bila bi možda neka pobjeda Juventusa ,. nikako mi nije jasno zašto se taj Var nekad gleda nekad ne gleda, ovi u var sobi su vidjeli da je to teško 11m zašto se nitko nije oglasio?

Komentiraj...
Vidi sve komentare