To je to što me zanima!

Kreće zagrijavanje: Raspjevani Ukrajinci okupirali centar grada

Ukrajinski navijači već su se počeli okupljati na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu i polako se zagrijavaju za utakmicu na Maksimiru koja je na rasporedu u 20.45
Vidi originalni članak

Predviđa se da će ih biti 1000 na Maksimiru, neki najavljuju i duplo više, a sami Ukrajinci kažu da je iz domovine krenulo čak 27 autobusa na 26-satno putovanje prema Hrvatskoj. Naravno, govorimo o ukrajinskim navijačima koji će danas na Maksimiru od 20.45 gledati kvalifikacijsku utakmicu s Hrvatskom.

Neki od njih počeli su stizati već u srijedu, drugi dio došao je u četvrtak, a danas će se brojka iz sata u sat povećavati. Dokaz da će biti u respektabilnom broju su i fotografije s Trga bana Josipa Jelačića.

Na Trgu ih je oko podne bilo nešto manje od stotinjak, pjevali su, slavili, uživali u toplini i suncu u glavnom hrvatskom gradu. Problema nije bilo, nisu izazivali, a i pismo objavljeno dan prije u kojem obavještavaju kako su se s hrvatskim navijačima dogovorili da neće biti provokacija garancija je da će sve danas proći bez incidenata.

 

Idi na 24sata

Komentari 26

  • Havanaisback 24.03.2017.

    a gdje je pečat

  • mestar 24.03.2017.

    Izgleda da je milicija izabrala pogresnu utakmicu za izazvat nered i represiju navijaca u gradu i tribinama, neznam kako je stanje na travi.

  • žaba davi rodu 24.03.2017.

    Oni ce dobit po kanti a hns po đepu ustanjeno pravilo MI HRVATI

Komentiraj...
Vidi sve komentare