To je to što me zanima!

Kreši Makarinu otkaz pao teže od privođenja policije

Mladog nogometaša Krešimira Makarina policija je odvela s treninga, sumnjajući da je kriv za napad na ondašnjeg trenera Luku Bonačića
Vidi originalni članak

Kad je u ljeto 2006. potpisivao petogodišnji ugovor s Hajdukom, Krešimira Makarina proglasili su budućom velikom zvijezdom. Premda je tek proslavio 21. rođendan, danas je višak.
- Što da radim?! Ako me Hajduk ne želi, pokušat ću sreću pronaći drugdje. Ponuda ima - tužnim glasom rekao je mladi napadač, koji kaže kako na Poljudu nikad i nije dobio pravu priliku.
- Žao mi je što je tako ispalo jer sam ipak dite Hajduka. No tu sam proživio i puno tužnih trenutaka. Ozljede, bolest, posudbe, policija me pod sumnjom da sam kriv za napad na Bonačića odvela kao kriminalca s treninga... Ipak, ovaj mi je rastanak jedan od najtežih trenutaka - kaže Makarin, koji je za Hajduk nastupio tek 16 puta.

UMAG ILI POLJUD UMJESTO HVARA
S popisa opcija za pripreme otpao je i Hvar. Jarni nije zadovoljan stanjem travnjaka. Nove opcije su Umag ili ostanak na Poljudu. A pripreme počinju Dvoranskim PH, na kojem neće biti dvojice najavljenih igrača. Upala tetive i zubobolja spriječile su Srđana Andrića i Duju Čopa.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare