To je to što me zanima!

Kriminalno loši s obzirom na sastav: Poruka sjevera Dinamu

Torcida se potrudila obilježiti derbi protiv Dinama pirotehničkim arsenalom, ali i transparentom kojim je poručila kako je Dinamo kriminalno loš s obzirom na to tko sve "igra" za njega
Vidi originalni članak

Navijači Hajduka, za razliku od prijašnjih derbija protiv Dinama na Poljudu, odlučili su odmah iskoristiti dobar dio pirotehničke artiljerije. Njihova je bakljada prouzročila gusti dim zbog čega je početak utakmice kasnio nekoliko minuta. No daleko od toga da je to bilo sve.

Iza 60. minuti Torcida je izvjesila transparent na sjevernoj tribini kojim je, valjda, htjela poručiti tko sve "igra" za Dinamo: Borovec - Vrbanović, Kitarović, Prodanović, Sloković - Turudić, Bandić, Hanžeković - Šuker, Bebek, Marić.

Na "klupi" se, prema transparentu Torcide, nalaze: Zorko, Kustić, Horvatinčić, Podrug, Lesički, Čačić, Čičak, Reić, a u nastavku stoji poruka "Kriminalno loši s obzirom na sastav".

Svega nekoliko minuta, u 67. minuti, Torcida je, u čast 67 godina postojanja, priredila novu bakljadu te je utakmica opet bila prekinuta na nekoliko minuta.

Navijači Dinama pronašli su novi način zabave, u više su navrata raketama su gađali igrače u terenu i gledatelje na zapadnoj tribini Poljuda, zbog čega je interventna policija ušla na južnu tribinu.

Idi na 24sata

Komentari 130

  • miilivi 25.10.2017.

    Te budale treba zakonom zabraniti, i Torcidu i BBB

  • Guginho 22.10.2017.

    Hajduk je smijesan klub

  • juricajuric179 22.10.2017.

    Bilo je 25.000 gledatelja, dinamovcima se noge odsjekle pred tolikim gledateljima jer oni su naućeni igrati pred 300 do najviše 1000 gledatelja i to sa besplatnim ulaznicama, a 25.000 gledatelja nemogu skupiti ni za dvije godine.

Komentiraj...
Vidi sve komentare