To je to što me zanima!

Kristali će sjati u Dortmundu: Pierre Aubameyang u Borussiji

Pierre-Emerick Aubameyang u Borussiju Dortmund dolazi kao zamjena Götzeu, a nije upitno hoće li zasjati obzirom da nosi kopačke od 4000 Swarovski kristala
Vidi originalni članak

Aktualni viceprvak Europe Borussia Dortmund pronašla je igrača, koji će zamijeniti odbjeglog Marija Götzea i dati novi sjaj 'crno-žutima'.

Radi se o strijelcu St. Etiennea Pierr-Emericku Aubameyang, koji je prošle sezone zabio 19 golova u francuskom prvenstvu. Iako Aubameyang ima težak posao zamijeniti novog ofenzivca Bayerna Götzea, gabonski reprezentativac sigurno će zasjati na Signal Iduna Areni u Dortmundu, točnije njegove kopačke.

Gabonac je privukao pažnju krajem prošle godine kad se uoči utakmice St. Etiennea protiv Lyona zagrijavao u kopačkama optočenim s 4000 Swarovski kristala vrijednima 20.000 kuna. Iako ne igra u njima ovim sjajnim kopačkama privukao je pažnju, makar su i njegovi golovi govorili o njegovoj kvaliteti.

- Jako smo zadovoljni što smo potpisali Aubameyanga, kojeg smo baš željeli. Svestran je u napadu, ima brzinu i opasnost je pred protivničkim golom - rekao je sportski direktor Borussije Michael Zorc.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • Diavolo_1 05.07.2013.

    milanu nije bio dovoljno dobar pa su ga potjerali. jos jedan kiks uprave

  • rjd 05.07.2013.

    ja bi prije reko da je zamjena za lewandowskog koji ce vjerovatno otici negdi do kraja prijelaznog roka i to je sjajna zamjena a za ne tako velike novce

  • MateoMlikota 04.07.2013.

    Isplativa investicija :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare