To je to što me zanima!

Kristan: Nitko nas u Domu sportova neće lako dobiti!

Slovenski golman Robert Kristan bio je najbolji igrač Medveščaka na gostovanju u Linzu, gdje su 'medvjedi' slavili 3-2 u 2. kolu EBEL lige...
Vidi originalni članak

Sat vremena tukli su hokejaši Linza po njegovu golu, no Robert Kristan nije se dao. Primio je samo dva gola i skupio čak 42 obrane. Medveščak se vratio iz dva gola minusa, izjednačio s igračem manje i na kraju uzeo bodove nakon lutrije penala. Slovenski golman bio je junak prvoga gostovanja “medvjeda” u EBEL ligi.
- Imao sam peh u prvoj utakmici, glupo sam dobio neke golove, ali u Linzu me stvarno išlo. To je tako. Moraš imati dobroga golmana, osobito na gostovanjima, a u napadu će ti uvijek nešto ući - rekao je Kristan nakon utakmice.
U petak u Dom sportova stižu njegovi sunarodnjaci, ljubljanska Olimpija.
- Odlično smo ušli u sezonu, dobili obje utakmice, ali nema euforije. Oni su dobra momčad, jaki su na bekovskim pozicijama, ali nisu bolji od Medveščaka - rekao je Robert.
I njega je oduševila atmosfera u Ledenoj. Medveščak je sjajno otvorio premijerni nastup u EBEL ligi i nema sumnje da će i u petak Dom sprotova biti rasprodan.
- Ma, to je nešto nevjerojatno, kakva je to atmosfera. Znao sam da će Zagreb zavoljeti hokej, ali ovakav ''kaos'' nisam očekivao. EBEL je jaka liga, ali nama je publika 7. igrač i nitko nas u našoj dvorani neće lako dobiti - rekao je Kristan.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • porec4ever 14.09.2009.

    prije nekoliko dana nisam znao da u hokeju ima zaleda, a sada sam toliko zavolio taj hokej da cak znam nabrojat cijelu Medvešćakovu postavu...svaka vam cast momci i ovo se zove promicanje sporta!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare