To je to što me zanima!

Kritike Ćorluki: Dobar je, ali previše je teatralan

U utakmici protiv Newcastlea bacao se kao da je pokošen kad god je protivnički igrač prošao pokraj njega, o Ćorluki piše The Journal
Vidi originalni članak

Nakon čitavog niza priznanja, pohvala i komplimenata, Vedrana Ćorluku stigle su i kritike. No ne za prikazanu igru, nego za nešto što Englezi zovu "play-acting". Riječ je o glumi igrača nakon faula. Novinar The Journala Paul Glider obrušio se na igrače koji se teatralno valjaju po travnjaku, a jedan od njih za njega je i naš Ćorluka.
- Igrač Manchester Cityja neprestano se bacao na zemlju svaki put kad je protivnik prošao pokraj njega - piše Glider nakon dvoboja Cityja i Newcastlea i nastavlja:
- Ćorluka je dobar igrač, što je ove sezone više puta dokazao. No to bi uskoro moglo pasti u drugi plan ako nastavi nakon faula padati kao da ga je metak pogodio.
Ipak, Ćorluka nije igrač koji je najviše naljutio novinara The Journala. Njegova glavna meta je Abdoulaye Faye iz Newcastlea.
- Nakon što mu je Elano uklizao, ležao je kao da je teško ozlijeđen. No čim je igrač Cityja dobio žuti karton, ustao je i odšetao - kritizira Glider.
- 'Play-acting' postaje sve veći problem u Premier ligi. Puno se govori o grubostima i uklizavanjima s dvije noge, ali po meni je i 'glumatanje' jednako velik problem - stoji u zaključku teksta.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • user_20742 05.01.2008.

    bit će njima opet teatralno na webleyu!! a nema veze neka ga i kritiziraju malo,dobra kritika nikad nemože naškodit,od toga će samo postat bolji.... a ovaj komentar mi je dobar...lako nas hrvate kritizirat i onda da primjer kak ne kritiziraju nekog obalo-bjelo-košćanina :))))

  • Baki 04.01.2008.

    Englezi, Rusi,slovenci i grci su smeća i mrzin ih više od srba

  • Trumster 04.01.2008.

    znaju nas hrvate kritizirati, a negledaju druge igrace kao Drogba. Gleda svaki vikend Premier Ligu i kad on igra najmanje 3-5 puta glumi kao Denzel Washington! Nema price da Carli glumi, on je veliki igrac s velikim iskustvom!

Komentiraj...
Vidi sve komentare