To je to što me zanima!

Kritizirao Kovača, a sad mu se naklonio: 'Niko, nevjerojatno!'

Igrači Bayerna proslavili su na večeri veliku pobjedu od 7-2 protiv Tottenhama. Ovacije suigrača dobio je četverostruki strijelac Serge Gnabry, a direktor Rummenigge je pohvalio Kovača i njegove dečke
Vidi originalni članak

Slika večeri Lige prvaka, a na semaforu 2-7. Za Bayern protiv europskog doprvaka Tottenhama. Niko Kovač u utorak navečer je ispisao povijest sa svojom ekipom. Sedam komada završilo je u mreži Spursa, a čak četiri je zabio Serge Gnabry. Ni više ni manje nego bivši igrač Arsenala, velikog gradskog rivala Spursa.

Nakon velike fešte na stadionu u Londonu, Bayern je proslavio veliku pobjedu i na večeri u hotelu. Velike ovacije suigrača dobio je upravo Gnabry, a onda je u ruke uzeo mikrofon izvršni direktor kluba Karla-Heinz Rummenigge i oduševio govorom.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Ispisali smo povijest! Pa to je nevjerojatno što smo mi danas ovdje doživjeli. Uživajmo zajedno u večeri, ne događa se često da se pobjeđuje 7-2 u Ligi prvaka, i to kod protivnika iz Premier lige na njegovu veličanstvenom stadionu. Velik stadion, velika utakmica, velik dan, povijesni za Bayern - pričao je Rummenigge pred oduševljenim suradnicima, stručnim stožerom i igračima bavarskog velikana.

Upravo je Rummenigge prije nekoliko mjeseci, krajem prošle sezone javno prozivao Kovača. Srećom za Niku, tada je na njegovu stranu stao predsjednik kluba Uli Hoeness.

- Ne postoji garancija za posao na klupi Bayerna. Nitko nema garanciju. Zašto? Svi se moraju dokazati, svi moraju pokazati što znaju i isporučiti rezultat. To je princip Bayerna. Svi moraju biti sposobni podnijeti veliki pritisak jer tko to ne može, u krivom je klubu - rekao je u travnju Rummenigge i dodao:

- Ono što se događalo u listopadu i studenom bilo je samoubojstvo. Trener je rotirao cijelo vrijeme. Uvijek možete malo rotirati, ali ako previše to radite, struktura više nije održiva.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 21

  • blue_devil006 03.10.2019.

    Tipfeler, tipfeler everywhere!!

  • mestar 02.10.2019.

    Dobra utakmica , razlika je sto je sve sto su Nikini igraci zapucali na gol ulazilo je a Totemhamovim nije. Realan rezultat bi bio 7-6 ili tako nesto da su totemhamovi igraci imali dan kAOo Byernovi. Sve u svemu dobra utakmica dostojna ovakvog randga natjecanja. Totenham je dobra ekipa i igra dobar otvoren nogomet zato su primili toliko golova jer su naisli na raspozenu dobru ekipu ne zato sto su slabi, ali ipak je previse golova sto je je, ali nogometne mase vole vidit dobar otvoren nogomet.

  • Obi-Wan Kenobi 02.10.2019.

    Izgleda da se Tottenham vratio na Wembley 😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare