To je to što me zanima!

Krivotvorio potpis Dudua i dobio dvije godine zatvora

Miljenko Radivojević htio je prevariti napadača Arsenala i hrvatske reprezentacije Eduarda da Silvu i to krivotvoreći njegov potpis na ugovoru
Vidi originalni članak

Miljenko Radivojević (49) pokušao je prevariti napadača Arsenala i hrvatske nogometne reprezentacije Eduarda da Silvu krivotvoreći njegov potpis. Radivojević je tetak Da Silvine supruge, a nepravomoćno su ga osudili na dvije godine zatvora.
Radivojević je naime prije dvije godine tužio Dudua tražeći isplatu 8.76 milijuna kuna. Kada je tužio Eduarda, naveo je da se on 15. listopada 2003. obvezao od svih svojih budućih transfera isplaćivati proviziju od 10 posto. Tužbi je priložio i sporazum iako je znao da na njemu nije Eduardov potpis. Vještačenjem je utvrđeno da je Duduov potpis lažno napravljen na pisaču ili fotokopirnom uređaju. Da Silva je izjavio kako je postojao samo sporazum po kojem Radivojević brine o reklamnim ugovorima, transferima iz kluba u klub uz proviziju od četiri posto, ali je sporazum nedugo potom hrvatski napadač raskinuo.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • BravoHGT 28.05.2010.

    i meni je eduardo obecao lovu pa ga nisam dao na sud :( ovim putem porucujem eduardu vrati mi 110 kn :)

  • rodrigez 28.05.2010.

    E baš mi je drago što je ovaj smradež dobio zatvor za krivotvorenje Duduovog potpisa.Pa iz aviona se vidi da je prevarant i kriminalac.

  • mayhem26 28.05.2010.

    ODLIČNO!Samo da se te 2 godine zatvore ne pretvore u 2 godine uvjetne kazne.A Dudu bi trebao platiti nekoga da mu sve kosti u tijelu polomi.Radivojeviću ako ovo čitaš kod mene nebi prosao tako lako............

Komentiraj...
Vidi sve komentare