To je to što me zanima!

Križanac: Reprezentacija Rusije i mene je iznenadila

U hrvatskoj je obrani velika konkurencija. Ali ja sam spreman. Ako me izbornik pozove na jesen, rado ću mu se odazvati, rekao je Križanac
Vidi originalni članak

Imaju odličnu momčad, ali ne vjerujem u njih. Imaju čudan mentalitet; kad igraju za reprezentaciju, to jednostavno nije to, pričao je Ivica Križanac o Rusima, nakon osvajanja Kupa Uefe sa Zenitom.
Oslonac Hiddinkove momčadi upravo su igrači Zenita na čelu sa sjajnim Andrejom Aršavinom. I - stigli su do polufinala.
- Da, i mene su iznenadili. Ma, igraju sjajan nogomet, to nikad nije bilo upitno. Ali, napravili su veliki pomak, postali pravi. Hiddink je stvarno napravio veliki posao.
Ivica je sa Zenitom na pripremama u Danskoj, ne osjeća euforiju koja je zahvatila cijelu Rusiju.
- Nisam vidio, ali sam čuo, kaže da je zemlja na nogama. Tko zna, možda i ne ostane na tome, igraju sve bolje iz utakmice u utakmice i ništa nije nemoguće.
A Križanac slovi za novoga reprezentativca u kvalifikacijama za Euro. Osobito ako se od “kockastog” dresa oprosti Robi Kovač.
- Hrvatska je odigrala stvarno sjajno, bilo je divno gledati je. Moje je da čekam i nadam se, ali spreman sam. Premda, konkurencija je u obrani strašna, sve sjajni igrači.




STIGLA JE PONUDA ANDREJA ARŠAVINA
Andrej Aršavin ponajbolji je igrač Eura. Već je i ranije imao ponude Barcelone i drugih velikana, ali nije želio iz Zenita.
- Čuli smo se, malo zezali, čestitao sam mu. Mislim da sad želi otići, iskušati neku drugu ligu. Evo, jučer je u klub stigla ponuda jednog velikana, ne mogu reći ništa više - rekao je Križanac, koji ima itekako visoko mišljenje o svom suigraču.
- Zenit bi s Aršavinom mogao biti hit Lige prvaka - misli stasiti Omišanin u dresu osvajača Kupa Uefe.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Šale-OS 24.06.2008.

    Križanče, dobrodošao...

Komentiraj...
Vidi sve komentare