To je to što me zanima!

Kroaten, raus! Nakon Kovača, otkaz je dobio i Ante Čović...

Obojica berlinskih Hrvata u Bundesligi, Niko Kovač i Ante Čović, smijenjeni su u istom mjesecu. U srijedu je Hertha objavila kako Čović odlazi zbog crnog niza od četiri poraza
Vidi originalni članak

Bivši njemački reprezentativac Jürgen Klinsmann zamijenio je smijenjenog Antu Čovića na mjestu trenera Herthe Berlin do kraja sezone, objavio je njemački klub u srijedu.

Čović je klub vodio kroz 12 kola, ali mu je presudio niz od četiri poraza. Hertha se trenutačno nalazi na 15. mjestu i izjednačena je sa 16-plasiranom Fortuna Düsseldorf koja je u zoni ispadanja.

Podsjetimo, početkom studenog otkaz je dobio i Niko Kovač u Bayernu, koji je bio igrač Herthe.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Klinsmann, koji je bio izbornik američke reprezentacije od 2011. do 2016., zadnji je put radio u Bundesligi u minhenskom Bayernu u sezoni 2008./2009.

Također je bio i izbornik njemačke reprezentacije s kojom je stigao do trećeg mjesta na Svjetskom prvenstvu 2006. Kao igrač je sada 55-godišnji Klinsmann u dresu njemačke reprezentacije odigrao 108 utakmica i zabio 47 golova, a i osvojio naslov svjetskog prvaka na SP u Italiji 1990.

Nedavno je imenovan članom uprave Herthe.

(jt)

Idi na 24sata

Komentari 13

  • The_Man 27.11.2019.

    od kad je kovač izgnan iz bayerna bayern je nanizao 4 pobjede sa gol razlikom 16:0! pametnom dosta! bitno da je šačica kovačofila uzdizala kovača samo zato jer je hrvat to su inače jako inteligentni ljudi..

  • 27.11.2019.

    Hrvati sad broje Pare !!!!! A Novinar koji je napisao Članak je Antihrvat ili Bolesno Zavidan !!!! Hahaaaaaa eeeh koji List postajete ??? Nevjerojatno, neškolovani i prepotentni .... N... ( G ) ovinar sam htjeo napisat

  • Papatest 27.11.2019.

    Migrante van

Komentiraj...
Vidi sve komentare