To je to što me zanima!

Modrić: Mi Hrvati uvijek nešto zakompliciramo, nema straha...

Bila je to sjajna sezona za nas, nismo mogli tražiti više. osvojili smo dva velika trofeja, španjolsko prvenstvo i Ligu prvaka. Bila je to moja prva La Liga u pet godina i još sam sretniji zbog toga, rekao je Luka Modrić...
Vidi originalni članak

Luka Modrić sinoć je u Londonu primio nagradu za najboljeg veznjaka na svijetu. Naš kapetan oduševljeno je primio zasluženu nagradu.

- Bila je to sjajna sezona za nas, nismo mogli tražiti više. osvojili smo dva velika trofeja, španjolsko prvenstvo i Ligu prvaka. Bila je to moja prva La Liga u pet godina i još sam sretniji zbog toga. Nastavili smo dobro u superkupovima ove sezone i... Bilo je to čudesno putovanje za nas i presretni smo što smo postali prva momčad koja je obranila naslov u Ligi prvaka. Bila je savršena godina i nadam se da je možemo ponoviti - rekao je Modrić i nastavio hvaliti svoje suigrače:

-  Cristiano je fantastičan igrač i sjajna osoba. Presretni smo što ga imamo u momčadi, puno nam daje. Za mene je on, bez sumnje, najbolji.

Okrenuo se Luka potom i predstojećem dvoboju Hrvatske s Grčkom u dodatnim kvalifikacijama za plasman na Svjetsko prvenstvo u Rusiji.

- Ne možemo mi to napraviti na lagan način, uvijek moramo zakomplicirati stvari, ali ne bojimo se. Imamo teškog protivnika, ali vjerujemo u sebe. Igrali smo dobro u dodatnim kvalifikacijama prošlih godina i nadam se da ćemo tako nastaviti. Bila bi velika stvar za nas plasirati se, nadam se da ćemo u tome i uspjeti - rekao je za kraj.

Idi na 24sata

Komentari 60

  • listovača 24.10.2017.

    Slušaj dečec,nemoj mene trpati u isti koš sa sobom.Ja živim i radim u Hrvatskoj,plaćam porez Hrvatskoj,rođeni sam Hrvat.Ti radiš za stotine mil.€,plaćaš porez nekoj drugoj državi,ne radiš u Hrvatskoj,svoje nastupe za hrvatsku repku masno naplaćuješ.Na tvome mjestu ja bi se dobro zamislio da li sam domoljub i Hrvat.Nije riječ samo o tebi,toliko dobar nisi.Riječ je o svima vrhunskim sportašima.Niti jedan od vas ne plaća porez Hrvatskoj i niti jedan ne nastupa za Hrvatsku besplatno.Dakle Hrvati žive za Hrvatsku,vi to ne činite.

  • aavent 24.10.2017.

    Kroos je vezni igrac na razini Rakitica, jako slicni igraci, i jako slican stil igre, Kroos ima samo bolje centarsute iz prekida a s obzirom da u Realu ima jedno 6 igraca koji su jako opasni u skoku samim time ima vise asistencija.

  • 24.10.2017.

    Skromni Maestro, koji trener ga ne bi htio imati u momčadi

Komentiraj...
Vidi sve komentare