To je to što me zanima!

Kroos: Krivac sam za prvi gol, Löw: Ovo je bio triler do kraja

Unosili su nam se u lice i mahali rukama. To me stvarno razljutilo. Borili smo se 90 minuta i na kraju biste trebali čestitati i otići, ljutito je nakon utakmice rekao švedski izbornik Andersson
Vidi originalni članak

Njemačka se, barem zasad, spasila! Aktualni svjetski prvaci su, pogotkom Tonija Kroosa u zadnjoj minuti sudačke nadoknade, pobijedili Švedsku s 2-1 te tako zadržali šanse za prolazak u osminu finala.

- Igrali smo jako dobro, ali smo propustili puno prilika. Morali smo zabiti pogodak u prvih 10 minuta - prokomentirao je Kroos, junak 'Elfa', dodavši:

- Ali ako pogledate kako smo se borili u ovoj utakmici, zaslužili smo pobjedu. Puno su nas kritizirali, djelomično i s pravom.

Zatim se veznjak Real Madrida osvrnuo i na svoju pogrešku kod vodećeg gola Šveđana:

- Naravno da je gol Šveđana moja greška, tu nema dileme. Ali onda morate imati snage odigrati onako kako smo mi odigrali u drugom dijelu.

Izbornik Die Mannschafta Joachim Löw nije krio oduševljenje 'iščupanom' pobjedom:

- Bio je to triler, puno emocija, sve do zadnjeg zvižduka. Danas sam jako zadovoljan jer nismo izgubili živce, nismo paničarili nakon što smo primili pogodak. Sačuvali smo mirnu glavu i izmorili Šveđane svojim kratkim dodavanjima - zaključio je 58-godišnjak.

S druge strane, izbornik Švedske nije bio zadovoljan reakcijom svojih suparnika nakon bolnog poraza:

- Unosili su nam se u lice i mahali rukama. To me stvarno razljutilo. Borili smo se 90 minuta i na kraju biste trebali čestitati i otići - uzrujano je izjavio Janne Andersson.

No, ponašanje 'Elfa' nije jedina stvar koja je zasmetala 55-godišnjem stručnjaku koji se osvrnuo i na nesvirani penal na Marcusu Bergu:

- Izgledalo je kao čisti penal, pa ako imamo sistem, zašto se nije išlo gledati. Nisam to vidio svojim očima, ali vjerujem kolegama koji su rekli da je bio čisti kazneni udarac.

POGLEDAJ NAVIJAČKI HIT: MOJA CROATIA

Sada napokon i ti možeš nositi majice iz najslušanijeg navijačkog spota "Moja Croatia". Od danas ih možeš kupiti na stranici ŽUTI KLIK.

Zgrabi svoju majicu što prije jer zalihe su ograničene!

Idi na 24sata

Komentari 30

  • CarminaBurana 24.06.2018.

    svedskog izbornika treba mijenjati jer ne valja...a igraci blijedi, nista bez balkanaca...primit onaj zadnji gol govori sve o njemackj, igaraju do zadnje sekunde pa makar i gubili 3 razlike...e moji svedjani s ovakovom igrom niste zasluzili dalje kad se ni branit ne znate, bas sam tuzna

  • Majstor12 24.06.2018.

    Mozda i nisu Svabi jaki kao prije ali siguran sam da ce biti opasnost svakom..

  • raul-gonzales 24.06.2018.

    Koliko ste sretni gadite mi se !

Komentiraj...
Vidi sve komentare