To je to što me zanima!

Kroos: Ronaldo nam je falio, ali bili smo sretni što je otišao...

'Kad mi istekne ugovor imat ću 33 godine i možda bih se mogao tada umiroviti. Sjest ću i razmisliti o tome. U svakom slučaju, već sada odbacujem da ću igrati nogomet u SAD-u ili Kini', rekao je Toni Kroos
Vidi originalni članak

Njemački veznjak Toni Kroos (29) odmara od naporne sezone, a našao je vremena kako bi dao poveći intervju za njemački Bild. Osvrnuo se na aktualnu sezonu, a dao je i neke veoma zanimljive odgovore na pitanja koja muče mnoge navijače 'kraljevskog kluba'.

- Nemoguće je ne osjetiti odlazak igrača kao što je Cristiano Ronaldo. On je riješio puno utakmica i svi su bili sretni zbog njegovog doprinosa. Međutim, nakon devet godina osjetio da je vrijeme za novo iskustvo, a Real je zaradio dosta novca, tako da su njegovim odlaskom svi bili sretni - rekao je veznjak 'elfa'.

Kroos polagano ulazi u tridesetu, a već zna kako će mu izgledati budućnost.

- Kad mi istekne ugovor imat ću 33 godine i možda bih se mogao tada umiroviti. Sjest ću i razmisliti o tome. U svakom slučaju, već sada odbacujem da ću igrati nogomet u Sjedinjenim Američkim Državama, Kini ili Kataru. To se neće dogoditi - uvjeren je Kroos koji je prije Real Madrida bio važna karika Bayerna iz kojega je otišao za 25 milijuna eura odštete.

Toni Kroos je dodao kako je Bayern jako pogriješio što ga je svojevremeno pustio u Španjolsku. Kroos je kroz godine postao savršen partner našem Luki Modriću u sredini terena, a u 43 odigrane utakmice ove sezone zabio je jedan gol i još ih šest namjestio.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • profi19 27.06.2019.

    Gledao sam sinoc u 20:15 na RTL-u u emisiji Stern TV uzivo cili interwiev. Nesto zanimljivo ste izostavili. Naime, pita ga moderator: “google kaze da zaradivate 11.6 milijuna godisnje, jel to tocno?” Odgovor: “Mozda, ali prije produzetka ugovora :-)”

  • profi19 27.06.2019.

    S

  • 27.06.2019.

    poznato je već da Kroos otvara usta prije nego promisli i da je bio ljubomoran na Ronalda, ali da je ovo rekao kako su novinari ovdje napisali, to definitivno nije istina... očigledno samo naslov da nas čitatelje navuče na čitanje

Komentiraj...
Vidi sve komentare