To je to što me zanima!

Krovinović na potpis ugovora došao s hrvatskom zastavom

Filip Krovinović novi je igrač engleskog drugoligaša WBA. Stigao je kao izričita želja Slavena Bilića koji je taj klub preuzeo nedavno. Krovinović je došao na posudbu bez prava otkupa ugovora
Vidi originalni članak

Plemeniti hrvatski veznjak Filip Krovinović (23) novo je pojačanje engleskog drugoligaša West Bromwich Albiona. 

Prvo je to pravo pojačanje bivšeg hrvatskog izbornika Slavena Bilića (50) koji je nedavno preuzeo taj kultni engleski klub za koji navija i proslavljeni hrvatski tenisač Goran Ivanišević.

Krovinović je pretprošle sezone teško ozlijedio koljeno u dresu Benfice pa je dugo pauzirao, prošle sezone se polagano vraćao, zaigrao i protiv Dinama u Zagrebu u susretu osmine finala Europske lige, a sada traži priliku za kontinuitet nastupa i novi početak.

Krova, kako mu tepaju, postao je preko noći prva zvijezda West Bromwich Albiona. Odmah je uzeo dres s brojem 7, došao je u Englesku u pratnji svog agenta Marjana Šišića, a WBA je zauzeo gotovo 'pola Twittera' objavama o ovom transferu. Jasno je koliko cijene Krovinovića i koliko od njega očekuju.

Krovinović je na potpis ugovora došao s hrvatskom zastavom u rukama i tako pobrao velike simpatije.

Ipak, ono što nije drago Englezima zasigurno je činjenica da u ugovor nikako nisu mogli ubaciti klauzulu o eventualnom otkupu ugovora. Filip će na posudbi u Engleskoj ostati godinu dana.

 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • KristijanCro 05.07.2019.

    Svaka čast Krova...na potpisu i hrvatskoj zastavi koju nisi zaboravio. I sretno u novom klubu!

  • nostradamus 05.07.2019.

    Tog lika su nedavno gurali u reprezentaciju, a sada igra za drugoligasku momcad, pa makar i engleske lige. Eto kada netko dobije prostora u medijima...

  • Jeff Bingham 05.07.2019.

    Dobar je i Vest Bromić Albijon, ali kad je već u Čempionšipu bolje bi mu bilo da je završio u Lic Junajtedu i da uđu u plejof, a možda i u Premijer ligu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare