To je to što me zanima!

Krovinović: Sahiti je dao gol u stilu... Ma neću ga uspoređivati jer zaslužio je sve pohvale sam

Dobro smo krenuli, dobro treniramo, dobro smo fokusirani na treningu gdje dajemo sve od sebe. Kad si fokusiran dolaze i rezultati, rekao je Emir Sahiti nakon pobjede u kojoj je dao fantastičan gol
Vidi originalni članak

Ovo je prvi gol za mene u prvenstvu, nadam se da ću tako nastaviti i dalje. Sretan sam zbog gola i što smo zasluženo pobijedili utakmicu, rekao je Emir Sahiti nakon pobjede Hajduka 2-0 protiv Slaven Belupa.

POGLEDAJTE VIDEO: Zaprosio djevojku na Poljudu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sahiti je zabio fantastičan solo gol kada je primio loptu  na 40-ak metara pa prošao kroz braniče Belupa kao da ih nema.

POGODAK KOLA VIDEO Sahitijeva majstorija za pamćenje: Primio loptu na 40 metara pa dao čudesan solo gol

- Dobro smo krenuli, dobro treniramo, dobro smo fokusirani na treningu gdje dajemo sve od sebe. Kad si fokusiran dolaze i rezultati. Nama uvijek pomognu navijači, na svaki stadion koji idemo oni su uz nas. I nadam se da će biti i dalje - dodao je Sahiti pa zaključio:

- Idemo u Zagreb protiv Dragovoljca i da se vratimo u Split s tri boda.

Odličnu utakmicu odigrao je i Filip Krovinović. Diktirao je tempom igre, razigravao suigrače, a nagrada je stigla u obliku asistencije za Marka Livaju.

- Pobjeda je bila zaslužena, 2-0, mirno i staloženo. Mislim da smo mogli pobijediti i više. Nismo, ali smo kontrolirali igru do kraja mirno. Imali smo više prilika, veći posjed, a iz utakmice u utakmicu pokazujemo sve veći i bolji Hajduk - rekao je Krovi pa dodao:

- Znali smo da će se Slaven najvjerojatnije doći braniti kao što su i pokazali. Tako su igrali većinu utakmica u ovoj sezoni, s niskim blokom, kontrama i polukontrama. Na kraju nam je bilo bitno zabiti gol, evo čestitke Emiru na prekrasnom golu. Zabio ga je u stilu... Ma, neću ga s nikim uspoređivati, zaslužio je pohvale sam. Stvarno svaka čast. To nam je otvorilo put za dalje. Za 2-0 smo zabili uz malo sreće, kao što uvijek treba u nogometu.

Sada slijedi Dragovoljac.

- Tri pobjede u nizu, neću reći da je ova utakmica već zaboravljena, ali fokus je na susret u Zagrebu protiv Dragovoljca. Nećemo nikoga podcjenjivati, znamo da neće biti lako. Bitno je samo staviti u glavu za iduću tekmu tri boda. Ima još puno utakmica, svega će biti i idemo samo jako.

Idi na 24sata

Komentari 232

  • Danko_Bananko 15.08.2021.

    Ako sam dobro shvatio, kad Dinamov igrač uputi loptu i ona pri tome lizne protivničkog igrača i uđe u gol, to je autogol. Kad Hajdukov igrač izvede istu stvar, onda je to njegov gol. Vrlo interesantno.

  • učo74 15.08.2021.

    A kak Loksa stoji na tablici u odnosu na tovariju? Pitam za frenda

  • GNKDALTON 15.08.2021.

    kad igraju reka fk i osek fk ??

Komentiraj...
Vidi sve komentare