To je to što me zanima!

Bilić kiksao pa izgubio živce, a Krovinović je zabio za remi WBA

Odličnu partiju u dresu Bristola pružio je Filip Benković koji je drugu utakmicu u nizu odigrao svih 90 minuta. A njegova momčad i dalje hvata doigravanje za Premier ligu...
Vidi originalni članak

Filip Krovinović zabio je u gostujućem remiju (1-1) svoje momčadi kod Blackburna. West Bromwich se ovim bodom na vrhu Championshipa bodovno izjednačio s Leedsom, koji ima utakmicu manje (u nedjelju gostuju kod Swansea). WBA je dominirao utakmicom na Ewood Parku, a družina Slavena BIlića u vodstvo je stigla lijepim pogotkom Krovinovića u 41. minuti.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dugo je trajala akcija gostiju po desnoj strani, kombinirali su Pereira i Austin koji je loptu prebacio prema drugoj vratnici, a tamo ju Krovinović lijepim udarcem lijevom nogom sproveo u mrežu. Bio je ovo treći prvenstveni pogodak Krovinovića (ima i četiri asistencije) u 37. prvenstvenom nastupu sezone.  

Blackburn je do izjednačenja stigao u nastavku, trener Tony Mowbray je u 61. minuti napravio četverostruku zamjenu, a to mu se dvije minute kasnije i isplatilo. Izjednačujući pogodak složili su baš 'svježi igrači', Gallagher je asistirao, a Rothwell zabio za 1-1. Hrvatski trener u nadoknadi je izgubio živce, nogometaš Blackburna odugovlačio je s izvođenjem lopte u autu, a Bilić je tad došao i išao mu isčupati loptu. Potom je dobio žuti karton.

WBA sada ima tri boda više u odnosu na trećeplasirani Brentford i pet bodova viška ispred četvrtoplasiranog Fulhama, a do kraja sezone ostalo je još tri kola.

Odličnu partiju u Championshipu je odradio i Filip Benković čiji je Bristol slavio (3-1) na gostovanju kod Middlesbrougha. Bivši igrač Dinama dominirao je na stoperskoj poziciji, drugu utakmicu u nizu imao punu minutažu. Strijelci u pobjedi Bristola bili su Wells (dva gola) i Paterson, a momčad Filipa Benkovića i dalje se nada mjestu u doigravanju za Premier ligu. Bristol je trenutačno na 11. poziciji, šestoplasirani Cardiff bježi im samo tri boda.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • 5FDP 12.07.2020.

    Ključna im je slijedeća protiv Fulhama, ako dobiju - idu u PL. A tko kaže i da Brentford neće kiksati ? Čudan je Championship

  • VOLBEAT 12.07.2020.

    kako igrao svih 90 minuta, kad je zamijenjen u 80-oj ???

  • Lelouch VI Britannia 12.07.2020.

    Nije zabio za remi nego za vodstvo 😒

Komentiraj...
Vidi sve komentare