To je to što me zanima!

Krstanović: Sa Štimcem opet igramo lijep nogomet

Nije važno tko zabije gol Hajduku, važno je da mi prođemo dalje. Respektiramo Hajduk, ali imamo barem podjednake izglede, rekao je Krstanović
Vidi originalni članak

Hajduk i Zagreb pamtiti će start upravo završene polusezone kao najlošiji u povijesti, a i jedni i drugi pobjegli su sa začelja ljestvice tek nakon promjena na klupi. ¨Bili¨ su se vratili u život dolaskom Edoarda Reje, a ¨bijeli¨ su prve bodove osvojili tek u 10. kolu, nakon što ih je preuzeo Igor Štimac.
- Momčad je mlada i početni porazi su nas toliko uzdrmali da se nikako nismo uspjevali vratiti u život. Da smo dobili dvije-tri utakmice u startu siguran sam da bi se danas borili za vrh – uvjeren je napadač Zagreba Ivan Krstanović i dodaje
- Ubio nas je pritisak koga smo se oslobodili tek dolaskom Igora Štimca. Sada opet igramo lijep i efikasan nogomet, kakav smo igrali i prije i opet se možemo nositi sa svima u HNL-u - dodao je.
Obzirom na loš start u sezonu, i Zagreba i Hajduka put ka Europi vodi preko Kupa. Prvi ogled u Kranjčevićevoj završio je neodlučenim ishodom 0:0, rezultatom kojim su zadovoljni i jedni i drugi.
- U Splitu ćemo nastojati otvorenom igrom izboriti plasman u polufinale. Respektiramo Hajduk, pogotovo njihovu obranu sa Vejićem, Maločom, Pandžom... ali smatram kako imamo barem podjednake izglede – kaže visoki napadač Zagreba, koji je u paru sa Vugrinecom u ovoj sezoni 12 puta pogađao protivničku mrežu.
Za prolaz u polufinale Kupa bit će potreban barem jedan gol u Subašićevoj mreži, a taj će zadatak Štimac zasigurno povjeriti svom ubojitom tandemu.
- Nije važno tko zabije gol, važno je da mi prođemo dalje. To bi nam bilo veliko ohrabrenje pred nastavak sezone. Ako smo u prvenstvu izašli iz krize pobjedom nad Dinamom, zašto se nebi pobjedom nad Hajdukom plasirali u polufinale Kupa - završio je Krstanović.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • BubyBj 08.12.2009.

    Jebo vas štimac

Komentiraj...
Vidi sve komentare