To je to što me zanima!

Krstičević: Inter nije imao puno šansi, pa zabili su iz tri prilike

Ovo treba doživjeti i ostati miran. Hvala ovim divnim navijačima. Stigao nas je umor, šteta što je rezultat ovako visok i uvjerljiv, rekao je trener Hajduka Mišo Krstičević
Vidi originalni članak

Bili smo ipak impresionirani Interom, šteta je što je rezultat ovako visok, no želim se u ime svih nas zahvaliti publici. Ovo treba doživjeti i ostati miran, kazao je trener Hajduka Mišo Krstičević na konferenciji nakon poraza od Intera (3-0) u prvoj utakmici 3. pretkola Europske lige.

- Inter nije imao previše izglednih prigoda, oni su iz tri udarca dali tri gola, a mi naše nismo iskoristili, pogotovo Maglica - dodao je trener "bilih".

Inter je uz kvalitetu pokazao i svježinu.

- Igrači su mi rekli da su protivnici bez obzira na stanje priprema u sjajnoj formi, nas je pak stigao umor, uzeo je danak jer je ovo bila peta utakmica u dva tjedna. Osjetio se manjak svježine i snage. Kad Inter drži loptu teško je doći do nje. Nama su sve utakmice do sada bile emotivno i fizičko pražnjenje, od Skonta, preko Splita, sada Intera... teško je to ponavljati svaka tri dana. No nema nam druge, već u nedjelju treba istrčati u Zadru - kaže trener Hajduka.

Idi na 24sata

Komentari 58

  • Firefox_1 03.08.2012.

    Krstičević je u.rao motku, Hajduk je jučer trebao igrati čvršće, gušće na sredini i da svi stoje iza lopte cijelo vrijeme pa napred što bude. A ne obrnuto i nadigravat se sa tri puta jačom momčadi! Ovi naši treneri, osim nekoliko njih pojma nemaju o taktici. da je na klupi bio Gračan, Pamić ili Scoria Hajduk bi vjerovatno izgubio, ali sa 1-0.

  • user_102677 03.08.2012.

    Hajduk bi dobio inter da je imao 3948 šansi, od toga bi nakraju zabili 4 gola !!!!

  • JoškaSpirek 03.08.2012.

    Recite ovom čovijeku da je Inter igrao koliko mu je trebalo,u igru su ušli "rezervisti" i vidjelo se po pogreškama,da je još u pripremnoj fazi.Desni branič vam je pokušao pomoći ali nije išlo.Ovaj "mladi"Hajduk je na razini slabijeg trečeligaša.

Komentiraj...
Vidi sve komentare