To je to što me zanima!

Krstičević: Mato se ispričao i meni i klubu, trebao bi biti uzor

Hajduk se ne smije dovesti u situaciju da prokocka prednost od pet bodova, niti da na Poljudu strahuje od momčadi koje godinu dana igraju HNL, rekao je Krstičević
Vidi originalni članak

Na sto muka je trener Hajduka Mišo Krstičević jer većina starijih i iskusnijih igrača su mu van stroja zbog ozljeda ili su se tek oporavili. No svako zlo je i za neko dobro, barem će mladi i nadareni juniori dobiti prigodu za dokazivanje, prigodu da se nametnu za sljedeću sezonu. A prva prilika im je protiv Lučkog u subotu u 19 sati.

- Imamo dosta problema, puno je ozlijeđenih, načetih i onih koji su još uvijek nedovoljno oporavljeni. Ahmad Sharbini i Gabrić se vraćaju, Vuković je trenirao sedam zadnjih dana i zato smo priključili šest juniora, od novih Eleza i Medaka, te Barišića, Vladislavića, Kiša i Tomaša, koji su već bili s nama - kazao je Krstičević, koji je otkrio i kako je imao razgovor s Matom Neretljakom, zbog njegove izjave nakon Osijeka kako je ovaj Hajduk ''Cirkus Colorado''.

Neretljak mi je obećao da se to neće više ponoviti, rekao sam mu da mora biti uzor mladima, kaže Krstičević

- Mato se ispričao i meni i klubu, rekao mi je da je to bilo u afektu. Izgubili smo, utakmica je bila u nekoliko navrata prekidana zbog bakljada. Rekao sam mu da bi on trebao biti podrška i uzor mladim igračima i obećao mi je da se to neće više ponoviti.

Razloge poraza u Osijeku Krstičević je pronašao u mladosti i neiskustvu svoje momčadi, koja nije znala odgovoriti na oštru igru domaćina, a ni sudac Vučkov nije napravio ništa da ih zaštiti.

- Mi smo odigrali loše, ali ima i objektivnih okolnosti. Tri prva starta Osječana bila su za crveni karton. Sudac nije ništa sudio, a moji mladi igrači nisu znali odgovoriti na agresivnu igru domaćina. Suci su nas u zadnje tri utakmice koštali tri gola. Prije gola Osijeka Smoje je igrao rukom, čist prekršaj prethodio je izjednačujućem golu Slaven Belupa, a poništeni nam je čisti gol protiv Karlovca zbog nepostojećeg zaleđa.

Hajduk je još uvijek na pet bodova ispred Slavena, Krstičević vjeruje kako će to biti dovoljno do kraja sezone.

Moramo odigrati čvrsto i angažirano, pogotovo protiv momčadi iz ''zagrebačkog prstena'', kaže Mišo

- Hajduk se ne smije dovesti u situaciju da prokocka tu prednost, niti da na Poljudu strahuje od momčadi koje godinu dana igraju HNL. Lučko je u dobrom nizu, nisu za podcjenjivanje, nisu nipošto bezazleni, pogotovo jer mi imamo puno igrača pod upitnikom. No mi moramo odigrati čvrsto i angažirano, pogotovo protiv momčadi iz ''zagrebačkog prstena''. Tko god nastupio moramo biti čvrsti i odigrati tako da ne dovodimo pobjedu u pitanje.

Još uvijek se ne zna je li se Hajduk žalio na odluku o jednoj utakmici zabrane igranja pred publikom. Za Krstičevića nema dileme, nogomet se igra zbog publike i prazne tribine ne trebaju nikome.

- Mi smo bez Torcide na Poljudu pola kluba. Srce mi je puno kad se složno navija. Torcidi dajem maksimalnu podršku i nadam se da će i oni među sobom naći put iz svega ovoga.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • Bagzi 20.04.2012.

    Krsticevic novi mourinho :D

  • drmm 20.04.2012.

    Ah,ni ti nečeš dugo,čim se ti izvinjavaš igračima i navijačima i čim tražiš izgovore u sucima,sto posto sam siguran,da je tebi je več napisan pakrački dekret.Najsmješnija mi je tvoja izjava da će sad Hajduk igrati napadački a još ni u jednoj prvenstvenoj utakmici niste postigli više od gola, od kad si ti trener,a igrali ste protiv "strašnih"protivnika..!!!

  • SteGerrard 20.04.2012.

    Samo vi iz Hajduka se trebat javljati oko sudenja.Kad je Osijek jesenas igrao u Splitu mahala su se nepostojeca zaleda isvirali kojekakvi nepostojeci prekrsaji.Sta sad serete,opet su vam suci krivi jer niste bili u stanju stvoriti ijednu gol sansu,pa i Osijekovi igraci se svi vrte oko 22 23 godine,mozda su vam suci isto krivi sto se sto milijuna kn u minusu?????

Komentiraj...
Vidi sve komentare