Tajna Hajdukovih europskih uspjeha je u domaćem siru i pršutu, jadranskim zubacima i kruhu ispod peke. Tako bi se barem moglo zaključiti iz namirnica koje će kuhar Splićana Drago Šimić ponijeti sa sobom u Atenu. U jednom od najboljih atenskih hotela, Internacionalu, igrače i vodstvo Hajduka odmah po dolasku dočekat će pripremljen ručak, juha od rajčice, tjestenina s raznim umacima, biftek i voće, nakon čega brigu o prehrani bijele ekspedicije preuzma Šimić, koji je prije dvije godine na Poljud stigao iz splitskog hotela Park.
- Igrači su već navikli na hranu koju im pripremam, tako da ni ovoga puta neće biti posebnih iznenađenja. Večeras će večerati rižot od kozica, potom torteline s umakom od rajčice i sira, te pečenog zubaca ili ako netko želi meso, pečena puretina i biftek - otkriva nam Šimić.
Na dan utakmice igrače čeka uobičajeni ručak, goveđa juha, tjestenina s rajčicama, pečena puretina, te kao desert, kolač krostata. Uoči polaska na stadion obavezan je i popodnevni lagani obrok, prepečenac s medom, čajno pecivo, te po želji i feta krostate.