To je to što me zanima!

Kruno Jurčić: A da sljedeći put Uefa dovede 22 suca?

Pokisli kao miševi: Butina je opet primio gol sa 30 metara i Dinamo se 'raspao’. Drugi su dobili iz kontra napada, a Kruno Jurčić bijesan je na suce
Vidi originalni članak

Opet deja vu. Dinamo je izgubio zbog glupoga gola, a od dosadašnjih europskih poraza ovu su utakmicu razlikovale samo bijele maramice koje su poletjele sa sjeverne tribine, a koje govore da su i navijačima dozlogrdili ovakvi porazi.
Da, posebna je ta večer bila i zbog dodatnih sudaca, koji su stajali iza golova i samo gledali utakmicu.
Nisu ništa vidjeli niti reagirali, niti čisti penal na Mandžukiću pri rezultatu 0-0. A da su vidjeli, možda bi ipak završilo drukčije, možda Anderlecht ne bi pobijedio 2-0 u Maksimiru.
- Vidio sam snimku i zato ću reći: oštećeni smo! Bilo bi mazohistički šutjeti o suđenju nakon utakmice u Salzburgu i ove. To sve izravno odlučuje o mojoj sudbini i sudbini mojih igrača i zato sam morao nešto reći. A ovo s pet sudaca... Samo čekam da ih bude 22, da svaki igrač ima svoga - rekao je Kruno Jurčić, koji ipak nije krio da su rezultat odredili, kao i uvijek, isti propusti njegovih igrača.
- Skupo plaćamo školarinu, opet smo primili gol sa 30 metara - kaže Kruno.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • Drenovci 18.09.2009.

    Kako je ovo nisko,,sada su svi drugi krivi,,,Ha,Ha,Ha,

  • 18.09.2009.

    ... kao hajdukovac pokušat ću dat realan komentar...dinamo je propustio par šansi koje se moraju zabiti , nakon toga im nije suđen čisti penal i ž. karton za obr. igrača...još jedan prekršaj na 18 metara na manđukiću i žuti za obrambenog...imali su inicijativu, ali dosta griješili... a belgijanci iz 2 šanse 2 gola, dovoljno govori o njihovoj igri...a suđenje...nemože i nije slučajno kako se hrvatskoj i hrvatskim klubovima sudi...uvijek smo na zubu, malo zbog ponašanja navijača, malo zbog slabog rejtinga u europi...žao mi je ako dinamo ne prođe grupu, ali ako prođe , pokušajte biti realni , a ne ih odmah dizati u visine...ipak su oni samo prosječni igrači, kao i cijela nam liga...da, da, imate pravo, aludiram da HNS nije dobro ustrojen i ne služi ničemu osim sebi...

  • god of war 18.09.2009.

    ono je bio penal ljudi moji,bit će mo realni i ja mislim da on apelira samo na tu situaciju,jer od tog trenutka bi i tekma krenula možda drugim tokom,ali od tog nesuđenog penala je otišlo sve u drugi smjer...i zato netreba nikog drugog krivit sem igrače!! i naravno mamića,koji sebi trpa paru od prodaju igrača i ulaže samo 5% u klub u ka\"pojačanja\"i baljezga o velikom dinamu! da,dinaom je veliki u našoj ligi,a tek se vidi kad igra europsku ligu koliko je jadan!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare