To je to što me zanima!

Kruno Jurčić: Baš je lijep osjećaj ponovno biti prvak

Čestitke mojim momcima koji su najzaslužniji za sve lijepe trenutke ove sezone, rekao je Dinamov trener Kruno Jurčić nakon remija protiv Karlovca
Vidi originalni članak

Dinamov trener Kruno Jurčić kratko se osvrnuo na remi s Karlovcem u posljednjem kolu HNL-a.
- Nažalost, kroz cijelu sezonu imamo ovakvu atmosferu, nadam se da u budućnosti neće biti tako - rekao je Kruno i dodao:
- Lijep je osjećaj ponovno biti prvak. Čestitke mojim momcima koji su najzaslužniji za sve lijepe trenutke ove sezone.
Strijelac za Dinamo na Maksimiru bio je mladi Andrej Kramarić.
- Krama nam je donio onu živost koju smo tražili. Žao mi je što nije zabio još jedan i postao pravi junak utakmice - završio je Kruno.
Sportski direktor Dinama Zoran Mamić također je tužan zbog navijača, ali i sretan zbog naslova.
- Na kraju je najvažnije da smo ostvarili ono što smo željeli, a to je naslov. Ovi momci su rezultatima pokazali da su najbolji, dobro, možda ne kao prijašnjih sezona, ali ponovno smo prvi - rekao je Mamić i dodao:
- Klub nije kriv što navijači imaju problem s policijom. Nažalost, tako je i od toga ne možemo pobjeći. Žao nam je što momčad koja je peti put zaredom prva nema podršku navijača.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • bašo25 13.05.2010.

    gledatelji su najbolji pokazatelj kakav je osječaj biti prvak...znam da je teško biti prvak,treba i to biti,ali jurčiču moj ovo šta ti radiš to je sramota nogometa....ibanez,sammir,primorac,slepička,biščan,etto i doddo oni nemaju šta tražiti više u dinamu,butina i kovač će se najvjerovatnije oprostit od igračke karijere,na takvoj zalihi bodova treba si našim klincima dati šansu da igraju za svetinju zvana DINAMO,jer tim dečkima ZAGREB I DINAMO mnogo znaće...

  • badro delgado 13.05.2010.

    a sad adio; i ko zna gdje itko zna kad...

  • njonjo 13.05.2010.

    Daj ne p*di molim te

Komentiraj...
Vidi sve komentare