To je to što me zanima!

Kruno Jurčić: Ovo je šansa koju baš moramo 'zgrabiti'

DINAMO KREĆE NA PUT NADE: Ako bi 'modri' pobijedili Anderlecht večeras, a u zadnjem kolu i Temišvar u Maksimiru, lako bi mogli proći dalje...
Vidi originalni članak

Zaboravili smo vrećicu sa stvarima. Moramo se vratiti u avion, rekli su Barbarić i Lovren odmah nakon slijetanja u Bruxelles.
- Dečki, znate li da to znači nesreću. Nadam se da je nešto važno, inače je bolje ne vraćati se - dobacila im je stjuardesa.
- Ma kakva nesreća, bolji smo od njih i siguran sam da ćemo ih pobijediti. Ma razbit ćemo Anderlecht - rekao je Etto.
Zdravko Mamić nije sjedio s igračima, nego u business klasi. Tek je nakratko svratio do njih zadržavši se nekoliko minuta kraj Sammira, kojeg zove “sine”.
- Stiže novih 500 eura za gol - dobacio je netko alduirajući na iznos kojim Mamić časti Brazilca za svaki gol u “modrom” dresu.
Nakon gola u Temišvaru, Sammir je najprije pohitao Mamiću.
- Nema problema - rekao je tada Mamić, izvadio novac i dodao:
- Samo ti zabijaj, ja ću plaćati!
Atmosfera u momčadi je odlična, a baš svi, od predsjednika do ekonoma, uvjereni su u pobjedu.
- Otvorila nam se šansa, Uefa nam je vratila bodove i ne mislimo je tek tako propustiti. Ovo nam je najteže gostovanje dosad. Calello i Cufre ne igraju zbog kartona, Sivonjić nije ni putovao, a Slepička ima temperaturu - rekao je Kruno Jurčić.
No nije sve tako crno, nakon dulje pauze u sastav se vraća Robert Kovač. Ozljeda leđa je prošlost, bolova više nema. Osim Kovača, za sastav konkurira i oporavljeni Morales.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • mayhem26 02.12.2009.

    Nevolim Dinamo,al moje je pravilo da navijam za sve klubove koji igrjau u europi jer ipak su to nasi Hrvatski klubovi.Jurčiću da si pravi odstupio bi sa mjesta trenera jer nemas pojma o strategiji.Dinamo ima 3 boda i sta se tu ima cekati?Smutljivi je dobro napisao 2 napadača,brz protok lopte po bokovima(nikako igra u centru) i pucati po golu i sa 30 metara ako se pokaze i najmanja rupa.Pucat,pucati i pucati jer to je onda pravi nogomet.

  • smutljivi 02.12.2009.

    samo dvije riječi: 2 napadača

  • Dannyboy 02.12.2009.

    ČUVAJ REZULTAT KRUNO!!!!!!! DEFANZIVA!!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare